Погоня за «домушником» на «Волзі». Як у центрі Вінниці взяли злочинця

Погоня за «домушником» на «Волзі». Як у центрі Вінниці взяли злочинця
  • З автопогонею і публічним затриманням у районі «Петроцентру» спіймали «домушника».
  • Йдеться про злодія, який проникав приватні будинки у Вінницькому районі.

Учора ввечері, 29 березня, у Вінниці була погоня поліцейських за злочинцем. Вона завершилася на проспекті Коцюбинського, неподалік «Петроцентру», публічним затриманням.

Як схопили злочинця правоохоронці, бачили хлопці з «Дорожнього контролю». Вони уночі розмістили у своїй групі в Фейсбуку фотографії з події та написали, що затримання проводили співробітники поліції Вінницького району.

«Спрацював відділ поліції Вінницького району, виявили, та затримали групу осіб, що займались пограбуваннями. Без погоні не обійшлось, на місці працює слідчо-оперативна група, вилучає докази та деякий «спортивний інвентар» бити, телескопічні дубинки, та інше», – написав один зі співзасновників «Дорожнього контролю» Денис Клімов.

Відео дня

Редакція перевірила оприлюднену активістами інформацію через відділ комунікацій обласної поліції і дізналася, що насправді правоохоронці взяли не групу грабіжників, а одного крадія – «домушника», який промишляв на околицях Вінниці.  

– Затримали підозрюваного у вчиненні крадіжок з проникненням в приватні будинки у Вінницькому районі, – говорить прес-офіцер обласного управління Нацполіції Анна Олійник. – Він був на автомобілі. Його наздоганяли і затримали на Коцюбинського.

Поліція обіцяє оприлюднити подробиці затримання та докладнішу  інформацію про злочини названого злодія наприкінці дня, коли завершать необхідні процесуальні дії. Тож слідкуйте за стрічкою новин на нашому сайті.   



Фото із сторінки «Дорожный Контроль Винница»:






Читайте також:

З пістолетом військового лікаря сходив по «гроші до зарплати». Скільки дали?

Телефонний шахрай брав картками та паролями. Як спіймали бувалого афериста

«Тяжилівського маніяка» ще не спіймали, але нарешті хоча б знаємо його в обличчя

Повна хата наркоти. Як волонтерів з Вінниці «накрили» в Івано-Франківську

Призначив зустріч ріелторці, щоб обібрати. «Знешкодив» її решіткою від плити
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Виктория Боднар

    Чекаємо більш правдиву інформацію!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up