Бухгалтер та майор військової частини обікрали державу на понад 2 мільйони гривень

Бухгалтер та майор військової частини обікрали державу на понад 2 мільйони гривень
  • Військова прокуратура викрила чергові махінації у військовій частині.
  • Через них держава зазнала збитків у понад 2 мільйони.
  • Розповіли хто та до чого причетний.

Зазначають, що були викриті службові особи фінансово – економічної служби, а саме бухгалтер-касир та майор, однієї з військових частин, яка дислокована у Вінницькій області. Свої незаконні дії вони проводили протягом 2016-2018 років.

Бухгалтерка підробляла фінансові документи та привласнила бюджетні кошти, призначені для виплати 54 військовослужбовцю на загальну суму 479 тисяч гривень.

Також на махінаціях було викрито майора ЗСУ.

Відео дня

— Внаслідок недбалого ставлення до військової служби майора ЗСУ, начальника фінансово – економічної служби цієї ж військової частини, допущено безпідставне подвійне та потрійне нарахування окремих виплат грошового забезпечення військовослужбовцям, а також нарахування виплат військовослужбовцям вже переведеним до іншого місця служби або звільненим із лав ЗС України, чим спричинено збитки на суму один мільйон 763 тисяч грн, — йдеться у повідомленні пресслужби військової прокуратури Центрального регіону України.

Військовий та цивільна, які працювали у військовій частині, своїми діями завдали державі збитків на суму у понад 2 мільйони гривень. 

Усім причетним до таких оборудок 29 травня оголосили про підозру, також їх планують звільнити та взяти під варту.

 

Читайте також:

У розкраданні 19 мільйонів гривень підозрюють командира калинівської військової частини

На складі боєприпасів у Калинівці солдат вкрав гранати. Що відомо про інцидент?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Андрюшка Бармалюшка

    Пусть проверят воинскую часть 3021нгу там тоже такое происходит у зама была недостача пару тон по топливу и ему ничего как так и надо задолженности по пол года не выплачивает и всем пох......й
  • Константин Баранов

    Пускай пошерстят по частям как в нашей деньги на счет бригады приходят а на карточки военным аж через 4-5 дней приходят.так что и у нас мутят,но на депозитах
  • лишь бы как

    А пусть правду расскажут. "Выявители", они вишь.
    Девушка-военнослужащий, у которой муж болен раком, и которой они не выплатили насчитанное обратилась в Винницкую военную прокуратуру. И результат ее обращения был нулевым. Ну как нулевым. Ее заставили уволиться, в прокуратуре все порешали, майор-финансист купил новую машину и получил звание.
    Но она принципиально пошла до конца. И дошла до Киева, то-ли в МО то-ли в ВР то-ли в охфис Президента. И только тогда "выявители" всполошились. Интересно сколько они за первый раз взяли и учтена ли эта сума в озвученной.
  • Анатолий Трач

    В окопы их ,в грязь болото, и пайку 1 раз в сутки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up