Бізнес на дітях: вінничанка продала малюків жебракам. Скільки дали матері?

Бізнес на дітях: вінничанка продала малюків жебракам. Скільки дали матері?
  • Не вміщається у голові, як матір може продати власних дітей.
  • За 15 тисяч гривень вінничанка продала синочків.
  • Закінчилося слухання щодо горе-матерів. На скільки засудили вінничанку, читайте далі.

Хмельницький міськрайонний суд завершив розгляд справи щодо мешканки Вінницької області і визнав її винною в торгівлі людьми. Жінка засуджена до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляють у прес-службі Нацполіції України. 

— 32-річна уродженка Вінницької області за грошову винагороду погодилась спочатку на 3 дні, а потім з продовженням угоди і, відповідно, проплати, здати двох своїх дітей в оренду для жебракування на території сусідньої області, — розказують правоохоронці.

Відео дня

Затримали горе-матір під час отримання нею частини зазначених коштів.

Подробиці слідства

Нагадаємо, це було ще в серпні 2018 року. 32 річна вінничанка, яка проживала у Хмельницькому, вирішила продати своїх дітей для жебракування. Про це повідомляли у прес-службі прокуратури Хмельницької області.

Відомо, що матір активно підшукувала потенційних клієнтів для подальшої передачі діток за відповідну плату в «подобову оренду».

— Під час одержання п’яти тисяч гривень, які зловмисниця отримала за передачу дітей на один день, її викрито та затримано. Дітей передали у соцслужбу, їх життю і здоров’ю нічого не загрожує, — розказували тоді у відомстві.

 

Постраждалим дітям - 2 і 6 років, мати отримувала за жебрацтво ними 15 тисяч гривень. Також вона написала розписку про те, що добровільно передає дітей і ніяких претензій не має. Самим хлопчикам вона сказала, що діти їдуть до літнього табору.

 

Інформації про те, де знаходяться діти, і були притягнуті до відповідальності інші учасники історії, в поліції не повідомили.

Відео з суду, де обирали заставу для вінничанки, яка продала дітей в рабство

11 серпня 2018 року підозрюваній 32-річній вінничанці суд оголосив запобіжний захід, повідомляє прес-служба міськрайонного суду міста.

Жінці обрали тримання під вартою. Її підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.149 КК України (торгівля людьми, вчинені щодо неповнолітнього). 

— Слідчим суддею визначено розмір застави, яку може внести підозрювана, а це понад 220 тисяч гривень, — йдеться у вироку.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Sveta Lapšāne

    Taku mamahu podvesit ne tolko sudit skotina
  • Надежда Зилинская

    Бідні діти,не повезло з мамою.
  • Jelena van Elteren

    На гельятину таких с.у..к!!!!
  • Ирина Ибрагимова

    Ужас
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up