Зняли з поїзда ромів з трьома дітьми без документів. Немовля сильно плакало

Зняли з поїзда ромів з трьома дітьми без документів. Немовля сильно плакало
  • Пасажири електрички «Одеса - Вапнярка» занепокоїлися через немовля, яке постійно плакало.
  • Молоді роми викликали занепокоєння, адже з ними була дитина слов’янської зовнішності.
  • Крім немовля були ще двоє дітей.
  • Поліція зняла підозрілих з поїзда та перевірила, чи діти не викрадені.

— У парочки молодих циган дитина слов'янської зовнішності і всю дорогу плаче. Вони їдуть з Одеси в Вапнярській електричці. Дитина доглянута. Уже вжиті заходи. Їх у Котовську зняли з поїзда до з'ясування обставин і діти в лікарні, — написала на ФБ Наталя Лекар.

Що кажуть у поліції?

— Повідомлення про підозрілого громадянина надійшло на спецлінію «102» від схвильованих пасажирів електропотяга «Одеса-Вапнярка». Занепокоєння громадян викликало те, що найменша дитина, яка постійно плакала, могла бути викрадена, — розповідають у одеській обласній поліції.

Відео дня

За їх словами, чоловіка з дітьми та його попутницею поліцейські зняли з потяга на станції Подільськ.

Як пояснив чоловік правоохоронцям, він батько цих дітей. Вони разом з сестрою їдуть  до Вінниці, а мати малят знаходиться в місті Запоріжжя.

Але, роми не мали при собі документів, засвідчуючих особу дітей та дорослих.

Начальник Подільського Відділу поліції Микола Піщанський розповідає, що після огляду лікарями, діти були залишені в медичному закладі.

— На даний час в поліцію зателефонувала громадянка, яка представилась матір’ю дітей і яка повинна підтвердити це документально. Також нами перевіряється наявність орієнтувань про зникнення дітей. Після проведення всебічної перевірки, буде прийняте остаточне рішення, про яке ми повідомимо громадськість, — зазначає Піщанський.

Після перевірки дітей передали матері

За інформацією правоохоронців, жінка надала свій паспорт та свідоцтва про народження дітей. Крім того, що вона докладно описала особливі прикмети, які є у кожної дитини, діти впізнали в ній свою матір.

За словами начальника Подільського відділу поліції Миколи Піщанського, перевірка закінчена.

— Нами була встановлена медична установа, де жінка народила всіх трьох дітей. Громадянка повідомила, що чоловік, який супроводжував малюків, їхній біологічний батько. Батькам поліцейські роз’яснили, що під час подорожей при собі необхідно мати документи, засвідчуючі особу, — розповів правоохоронець про результати перевірки.

У поліції дякують людям, які проявили пильність та хвилювались за долю дітей.

Нагадаємо, щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби.

Читайте також:

Покрокова інструкція з пошуків пропажі
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ярослав

    Мне жалко детей
  • Таня Иванова

    Надо делать днк
  • Anonymous

    А ще дехто дивується,чому поліцаї пи.дять циганів.
  • Жора

    Это хороший пример как нашим девушкам  выходить замуж за арабов,негров,итальянцев,цыган и др.

    Отец просто забрал детей у мамы и все. Ребенок плачит просто привык  к маме.

    Но я знаю много случаев брака цыган и украинок , и дети похожи на цыгана папу.Тут спорный вопрос.Просто мама продала детей. Удивляюсь мусорам которые верят тому что по телефону сказали. Это Гондурас и Сомали)

    А еще знаю в городе Винница случай тоже такой брак мама укр ,папа цыган. Когда  ребенок был мал то цыгана послали нах. Но кокгда ребенок подрос у него пошла кровь цыгана. Это кошмар).В данном случае цыгане просто забрали детей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up