Банда на чолі з росіянином привласнила майже три мільйони гривень держкоштів

Банда на чолі з росіянином привласнила майже три мільйони гривень держкоштів
  • Росіянин, який останнім часом жив у Києві, організував злочинне угруповування. Туди увійшли вінничани. Бандити шахрайським шляхом заволоділи державними коштами.

Зловмисники привласнили понад 2 700 000 гривень державних коштів. П'ятьох учасників групи викрили та оголосили їм підозри у шахрайстві. Про це у фейсбук розповіла Поліція Вінницької області.

— Фігурантами є п’ятеро осіб. Організатор і лідер організованої групи 31-річний громадянин росії, — кажуть у поліції. — Члени групи на підставі підроблених документів отримували грошові кошти з Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. 27 червня п’ятьом зловмисникам слідчі оголосили про підозру: лідеру організованої групи 31-річному громадянину росії жителю м. Київ та чотирьом вінничанам віком 25, 27, 44 та 59 років.

В оселях підозрюваних провели ряд обшуків та вилучили речові докази.

Відео дня

У поліції додають, що учасникам організованої злочинної групи загрожує покарання до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

«По сантиметру рухався вперед». Історія виживання важкопораненого військового з Козятина

«Я знаю, що мій батько Герой». Історія Романа Верещака, який ціною власного життя зупинив ворожий наступ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Patricia Maya Maya

    Вам потрібен швидкий і надійний кредит під 2%? зв’яжіться з нами електронною поштою, якщо ваш кредит вимагає від 5000 до 500 000 $/€: [email protected]

  • Юлія Баланович Мостіпан

    А де ж прізвище і ім'я задержаних? Та й місце проживання можна показати. Поговорять, поговорять та й за гроші випустять. Це ж не звичайних людей спіймали, а високопосадовців.
  • Nelya Mateush

    От падлюки
  • Владимир Бакун

    Воєнний стан в державі, які можуть бути підозри? Виявили таких колоборантів, мародерів, шахраїв без суда і слідства прилюдно розстріляти щоб знали інші і хтось з таких задумається.

keyboard_arrow_up