Автівка вигоріла вщент: до 10 років в'язниці загрожує чоловіку, який підпалив Lanos

Автівка вигоріла вщент: до 10 років в'язниці загрожує чоловіку, який підпалив Lanos
  • 62-річний житель Вінницького району залишився без свого легковика. Невідомий підпалив його машину. Полум'я знищило її вщент.

Інцидент стався 27 травня у селі Шершні Сутисківської територіальної громади. Про це інформує поліція Вінницької області.

Вранці до поліції звернувся потерпілий та повідомив що його автомобіль, який він напередодні припаркував біля власного будинку, згорів. Він зазначив, що напередодні загоряння поруч зі своїм автомобілем бачив невідомого йому чоловіка.

На місце події приїхала поліція та рятувальники.

Відео дня

— За попередньою інформацією слідства, причиною займання автомобіля став підпал. Поліцейські менш ніж за годину встановили правопорушника. Ним виявився 50-річний мешканець Шпиківської територіальної громади, — зазначають у поліції. — Причини такого вчинку зловмисник повідомити не зміг. Тривають слідчі дії. 

За фактом умисного знищення або пошкодження майна правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За таке правопорушення чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

У Жмеринці, нагадаємо, у чоловіка поцупили легковий автомобіль. Викрадача знайшли швидко, адже він неподалік місця злочину потрапив у ДТП. Деталі ТУТ.

 

Читайте також:

Втекти з країни за п'ять тисяч доларів США: викрили вінничанина, який допомагав ухилянтам

Прикордонники викрили «горе-ухилянта», який вдруге намагався виїхати з країни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Добродій Добродій

    За підпал 10 років , а за ДТП з смертельним наслідком ( суддя дурника клеїть ).
    От вся справедливість.

keyboard_arrow_up