Вечір у колі родини. Добірка кращих мотивуючих фільмів на реальних подіях

Вечір у колі родини. Добірка кращих мотивуючих фільмів на реальних подіях
  • Під час війни та ракетних ударів українці мають психологічні проблеми. Нам необхідно підзарядитися позитивною енергією. Пропонуємо вам подивитися хороший фільм усією родиною.

Ми зібрали для вас десять мотивуючих фільмів різних жанрів. Запасайтеся попкорном, влаштовуйтеся зручніше і готуйтеся дивитися кіно, яке переверне ваш погляд на життя.

Українські трейлери кращих фільмів заснованих на реальних подіях, які запам'ятаються надовго:

  1. Саллі, або Чудо на Гудзоні
  2. Хлопці зі стволами
  3. Гра в імітацію
  4. 127 годин
  5. Вогнеборці.

Відео дня
v class="video-block">

Також зібрали для вас ще декілька фільмів, знятих на реальних подіях:

Соціальна мережа

Марк Цукерберг увійшов в історію як наймолодший мільярдер у світі. Цей факт мотивує сам по собі. Ще більше впевненості в своїх силах додасть картина «Соціальна мережа», заснована на біографії творця Facebook.

Поки не зіграв в ящик

«Поки не зіграв в ящик» – фільм, який мотивує здійснювати свої мрії прямо зараз.

Здавалося б, ніщо не може об’єднувати автомеханіка Картера і мільярдера Едварда Коула, але вони зустрілися. І не де-небудь, а в лікарняній палаті онкологічного відділення. Обидва немолодих чоловіка дізнаються, що їм залишилося жити не більше року. Разом вони складають список невиконаних справ і відправляються в захоплюючу подорож.

 

Мільйонер з нетрів

«Мільйонера з нетрів» заарештовували за підозрою в шахрайстві. Адже по-іншому неосвічений юнак з трущоб Мумбаї не міг дійти до фіналу індійського аналога програми «Хто хоче стати мільйонером».

Хоробре серце

Якщо говорити про історичних героїв, які не здавалися незважаючи ні на що, не можна не згадати Вільяма Уоллеса. Переживши багато особистих трагедій, він не зневірився і очолив повстання шотландців. Про це йде мова в стрічці «Хоробре серце». Роль Уоллеса майстерно виконав Мел Гібсон.

На цьому наша добірка сильного кіно завершується. Сподіваємось, після перегляду хоча б однієї картини ви зрозумієте, що життя завжди можна змінити на краще. Для цього потрібно лише докласти трохи зусиль.

 

Читайте також:

Вінницькі військові підняли синьо-жовтий прапор у Благодатному на Херсонщині

На Вінниччині вводять погодинні відключення світла. Що відомо?

Мешканка Павлівки народила малюка-козака вагою понад п’ять кілограмів

Коментарі

keyboard_arrow_up