Дива трапляються з тими, хто в них вірить: добірка найкращих новорічних мультиків

Дива трапляються з тими, хто в них вірить: добірка найкращих новорічних мультиків
Новорічні мультфільми 2023: список найкращих
  • Вже через тиждень весь світ святкуватиме Новий Рік.
  • В Україні війна та багатьом не до свята. 
  • Проведіть час в колі сім’ї, якщо є така можливість. Ми зібрали добірку добрих мультфільмів, які навчають вірити в дива.

 

Викрадена принцеса: Руслан і Людмила

Мандрівний артист Руслан закохується в княжу дочку Людмилу. Та доля зла, їхнє щастя триває недовго – чаклун Чорномор за допомогою магії викрадає Людмилу.

У планах темного чарівника – принести дівчину в жертву в призначений день і годину, щоб продовжити своє безсмертя. Руслану доведеться битися з силами зла і врятувати кохану з тенет Чорномора.

Микита Кожум’яка

Маленький Микита – син славного богатиря Кожум’яки. Хоробрий юний герой вирішив, що зможе перемогти дракона, як його тато.

Відео дня

Незважаючи на заборони батька, безстрашний Микита вирушає на пошуки пригод. Чи зуміє він здолати дракона, що ожив, і повернутися додому з чарівного світу?

Крижане серце

Вільна інтерпретація казки Андерсена, у центрі сюжету якої дві принцеси – Анна та Ельза. Ельза з народження наділена магічними здібностями – вона може перетворювати що завгодно в лід та сніг.

Якось юна принцеса загралася, посковзнулася в замку і випадково направила свої чари на сестру Анну. Як далі розвиватимуться стосунки між сестрами – дивіться в Крижаному серці.

Полярний експрес

Головний герой мультфільму, створеного Робертом Земекісом, розчаровується в існуванні Санти і вирушає у подорож до чарівної країни на полярному експресі.

У дивовижному поїзді він зустрічає нових друзів і отримує важливий життєвий урок, як не втрачати віру в диво. Чудеса існують для тих, хто в них вірить!

Секретна служба Санта-Клауса

Чинний Санта-Клаус уже готовий полишити справи, але раптом з’ясовується, що сталася помилка, і один малюк у світі так і не отримав подарунок на Різдво.

Врятувати ситуацію береться молодший син Санти – добродушний і смішний хлопець Артур.

Вартові легенд

Мультфільм, що сповнений чарів й дивовижної зимової атмосфери. Він знятий за мотивами легенд і фольклорних оповідей.

Головні герої, вартові легенд – харизматичний Джек Холод, розважлива Зубна Фея, суворий Великодній Кролик і мовчазна Піщана Людина об’єднують сили, щоб зруйнувати плани лиходія Бабая.

Різдвяна історія

Одної ночі Духи Різдва перетворюють життя сварливого скнари Ебенезера Скруджа. Вони вказують старому на помилковість його поглядів і змушують змінитися в ліпшу сторону.

Снігова королева

Це стара казка Ганса Крістіана Андерсена, але підлаштована під сучасність. Сюжет розповідає історію Снігової королеви, яка намагається позбавити усіх людей емоцій. Для цього їй потрібно перетворити серце кожної людини у шматок льоду.

У мульфільму ви зустрінете вже відомих брата та сестру Кая та Герду. Кай дарує людям радість своїми картинами, але одного дня його викрадають, і все змінюється.

Читайте також:

Різдво Христове за григоріанським календарем: традиції святкування

У Вінниці розпочали працювати «ялинкові базари»: адреси дев'яти пунктів

Коментарі

keyboard_arrow_up