Власна справа від 50 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці

Власна справа від 50 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці
Зображення ілюстративне
  • Якщо хочете мати власний бізнес, але не хочете займатися його створенням, можна придбати вже готовий. Наразі у Вінниці можна знайти десятки оголошень про продаж кав'ярень, барів, масажних салонів, мережі платіжних терміналів, різноманітних магазинів та іншого бізнесу. Що та за скільки продають?

Застосувавши фільтри на платформі OLX та вибравши «Готовий бізнес Вінниця», з'явиться 51 оголошення про продаж власної справи «під ключ». 

Серед них ми знайшли заклади швидкої їжі, кафе, кальян-бар, магазин стокового одягу та будівельний магазин, кав'ярню на колесах, бізнес з виготовлення гіпсових панелей та масажний салон. Найдешевший з нашого переліку бізнес обійдеться новому власникові в менш як в 50 тисяч гривень, а вартість найдорожчого перевищує 3,5 мільйона. 

Приміщення, що в них знаходиться бізнес, зазвичай в оренді й не належать продавцям. Чи не всі пишуть про налагоджені постачання товарів й постійну клієнтську базу. Дехто з продавців готовий консультувати нових власників бізнесу. 

Відео дня

Магазин стокового одягу

У вартість входить жіночий, чоловічий та чоловічий стоковий одяг та взуття. Як вказують продавці, одяг преміумкласу, без дефектів. З обладнання за вказану вартість ви купуєте приміряльну, настінні стелажі, вішаки, ваги тощо. Приміщення у вартість не входить, його потрібно шукати окремо. Продають через переїзд.

Вартість: 48,6 тисячі гривень

Мушля на Привокзальному

Торговельна точка на Привокзальному ринку має площу 12,7 квадратного метра і вже готова до використання. У вартість покупки входить холодильник-вітрина та стелаж для товару. 

Вартість: 81 тисяча гривень

Кав'ярня на колесах

Разом із пересувним закладом нові власники отримають холодильник, морозильну камеру, гриль, мікрохвильовку, парасольку, лежаки тощо. 

Вартість: 142 тисячі гривень

Виготовлення гіпсових панелей

Нові власники цього бізнесу зможуть виготовляти різноманітні гіпсові 3D-панелі. Інструменти, техніка, форми, волого всмоктувач, міксери, вентиляція, обігрівачі, вібростоли — входять у вартість.  

Вартість: 182 тисячі гривень

Кальян-бар

Кальян-бар діючий. У ньому 68 квадратних метрів. Приміщення після ремонту. Продається з усім майном всередині: меблі, холодильник, кальяни, телевізор, посуд тощо. 

Вартість: 198 тисяч гривень

Будівельний магазин

Магазин площею в 45 квадратних метрів знаходиться на Центральному ринку. При придбанні новим власникам залишається весь наявний товар: фарби, інструменти, цемент тощо. 

Вартість: 249 тисяч гривень

Масажний салон

Приміщення знаходиться біля вежі, у самісінькому центрі Вінниці. Має дві кімнати, санвузол з душем, комору. З обладнання там масажний стіл, стілець, кокон для заколисування, обладнання для йоги, шафи, диван, столи тощо.

Вартість: 284 тисячі гривень

Кав'ярня

Заклад має дизайнерський ремонт, налагоджену базу постачальників і готовий до старту роботи. У вартість входить холодильник, посуд, сейф, гриль, мікрохвильова піч тощо.

Вартість: 328 тисяч гривень

Кав'ярня

На Замості продають діючий заклад з налагодженими постачальниками продукції. В оголошенні йдеться про дорогий дизайнерський ремонт та ігровий майданчик для дітей всередині. Приміщення в оренді. 

Вартість: 2,3 мільйона гривень

Мережа платіжних терміналів

Мережа складається зі 108 одиниць терміналів. Розташовані вони у Вінниці та Вінницькому районі. Працюють під платіжною системою EasyPay. Якщо вірити оголошенню, то щомісячний оборот цього бізнесу складає від 7,5 до 9 мільйонів гривень. 

Вартість: 3,65 мільйона гривень

*Дізнатися детальну інформацію про оголошення можна, натиснувши на назву бізнесів


Читайте також:

Зарплати, комуналка, оборона. Скільки грошей з бюджету Вінниці витратили у 2024 році

Від фінансистів, інженерів та медиків до дизайнерів: п'ять історій молодих людей, які не бояться змін

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Георгій

    І все що продається відноситься до мережі купи дешево продай дорого. Це називалось колись СПЕКУЛЯЦІЯ.
       Жодної пропозиції по виробництву корисних речей чи продукції.
  • OL

    Запам'ятайте - прибутковий бізнес ніколи не продають 😁 А весь цей список, розводняк для лошків. Кав'ярня за 2 ляма 😂

keyboard_arrow_up