Вінничан та переселенців запрошують на тренінги щодо пошуку роботи

Вінничан та переселенців запрошують на тренінги щодо пошуку роботи
  • Вінничанам та ВПО влаштують декілька тренінгів щодо пошуку роботи, написання резюме, підготовки до співбесід та опанування нового фаху.

Через війну багато українців втратили роботу й для того, щоб допомогти їм підготуватися до пошуку нового місця працевлаштування, у Вінниці у листопаді організують декілька тематичних тренінгів, повідомляє вінницька міська рада.

 

На тренінгу «Пошук роботи: без чого не обійтись» HR-експертки та кар’єрні консультантки Ірина Галузінська та Анастасія Столярик розкажуть, що варто врахувати при пошуках роботи, що таке CV, адаптуватись під ринок праці тощо.

Відео дня

Тренінг відбудеться 5 листопада з 10.00 до 13.00 у «Veteran Hub» за адресою вул. Славетна (8-го Березня), 29.

Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися тут: https://forms.gle/4CLqiXFDYdbERzCd6

Спробувати опанувати нову професію можна буде на тренінгу з перукарської справи. Його проводитиме Тетяна Кондратюк, яка розповість про особливості цієї професії, допоможе дізнатися про теоретичні аспекти моделювання зачісок, проведе майстер-клас з плетіння кіс та індивідуальні консультації для учасників та учасниць тренінгу.

Захід відбудеться 6 листопада з 10.00 до 13.00 у МЦ «Квадрат» за адресою вул. Театральна, 15. Для участі в тренінгу необхідно зареєструватися тут: https://forms.gle/LNKxUdZKK8zAxKRy7

Для тих, хто полюбляє створювати графічні проєкти, розв'язувати технічні задачі та уважні до деталей проведуть лекцію «Екскурс в IT». Лекція розрахована на осіб віком від 15 до 50 років. Проводитиме її Сергій Федосєєв, допоможе визначити сильні сторони та допоможе скоординувати природний талант у творче русло у галузі інформаційних технологій.

Захід відбудеться 11 листопада о 15.00 у хабі «Місто змістів» за адресою вул. Сковороди, 11 (колишня вул. Пушкіна).

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/CfpbNDsfmjZEm7YG7.

Участь у тренінгах безоплатна. Всі приміщення також мають укриття у будівлі, або поряд із місцем проведення заходу.

Довідка:

Заходи відбудуться за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», який виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». Проєкт фінансують Уряди Німеччини та Швейцарії.

Кожен українець має змогу потрапити до лікаря, незалежно від місця перебування та укладеної декларації. Для того аби отримати медичну консультацію у сімейного лікаря внутрішньо переміщеним особам не потрібно переукладати декларацію, достатньо просто звернутися по допомогу в найближчий медичний заклад.

 

Читайте також:

2220 гривень від ООН. Як переселенцям отримати цю допомогу у Вінниці?

Де і яку допомогу можна отримати переселенцям у Вінниці? Адреси та контакти

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олег Макаров

    ,,КИССА,,! Пришла ночью, из Небесной канцелярии методичка с распечаткой, подписанная лично Богом - ИСУСОМ ХРИСТОМ, Вседержителем Вселенной! Дословно! ,, Никаких Военных трибуналов в Украине - не будет! Россия, не приделах! Банки Украины (виноватые), будут погашать денежные  суммы хищений, с депозитов Воинам Вооружённых Сил Украины! С правом Служб безопасности банков, в дальнейшем, проводить раследование, и изобличение МАРОДЁРОВ! И разрешено мною, применение грубой звериной силы, коллекторами в пыточных камерах( вставить электро кипятильник в задницу), с одной дцелью - возврат всех похищенныхенег банкам,,!!! https://youtu.be/NbD30LswCt0!!

  • Пустоцвіт Оксана

    Організатори - молодці
  • Олексій Грицай

    І вінничан запрошують?Та не може бути! Це якась помилка. Вже більше півроку міськрада дв бік пенсіонерів і малозабезпечених з вінницької громади і голови не повертає! Видали тільки допомогу просроченими продуктами щоб щиталось і то вибирали кому дать. Ще на танці й ігри та розваги запросіть тих хто з пенсіями 2020 гривень. Знущаються з людей як хочуть.

keyboard_arrow_up