Від 99,999 до 255 тисяч доларів. ТОП-10 найдорожчих квартир Вінниці

Від 99,999 до 255 тисяч доларів. ТОП-10 найдорожчих квартир Вінниці
  • Що цікавого продають на місцевому ринку нерухомості?
  • Подивилися оголошення на сайті dom.ria.com і підготували ТОП-10 найдорожчих вінницьких квартир, виставлених на продаж.

Заможні вінничани неохоче пускають сторонніх в своє житло. Сайти оголошень  одна з можливостей підглянути дизайни інтер'єрів квартир. Для ТОПу обрали найдорожче та найстильніше житло, з яким господарі зважилися розлучитися. 

Дивіться рейтинг у зворотньому порядку, від менш дорогої до найбільш вартісної. Фото та опис квартир взяли з сайту dom.ria.

10. Трикімнатна квартира, Гніванське шосе

Площа 120 м², ціна 99 999 $

Відео дня

Елегантна вишукана дворівнева квартира на провулку Інтелігентному, район Аграрного університету (Гніванське шосе), чекає на своїх витончених власників.

Простота скандинавського стилю та водночас елегантність дизайнерських рішень створюють виняткове обрамлення для вашого особистого життя. Два види опалення, плюс камін. Квартира продається з усіма меблями, технікою та декором.

9. Чотирикімнатна квартира, Поділля

Площа 107.9 м², ціна 119 000 $

Сучасна квартира на Бульварі Свободи, біля паркової алеї імені Ющенка. Ідеальне розташування біля дитячого садочка №7 і нової школи №24. Вікна виходять на бульвар і в двір. Квартира оснащена якісними меблями і гардеробною кімнатою. Кухня з італійськими фасадами і австрійською фурнітурою. Дві дитячих кімнати облаштовані технологічними меблями і спортивним знаряддям.

Квартира і комора підключені до пультової охорони. До квартири додається підвальне приміщення безкоштовно.

8. П'ятикімнатна квартира, Поділля

Площа 150 м², ціна 139 000 $

Супер простора, двоярусна квартира з каміном, в елітному районі Вінниці, по вулиці Зодчих. Три спальні, кабінет, у вітальні встановлено камін та акваріум на 300 літрів води. Тепла підлога. Всі вбудовані меблі та техніка входять у вартість.

Є гардероб, окреме місце для пральної машини, відеонагляд, величезна кухня-їдальня з лоджією, кладовка на поверсі.

7. П'ятикімнатна квартира, Поділля

Площа 196 м², ціна 145 000 $

Нова великогабаритна квартира. Будинок в районі ТЦ Поділля Сіті, поряд зупинка транспорту, зручна інфраструктура.

Квартира дворівнева з чотирма спальнями, просторою кухнею-студією, великим залом з бібліотекою, двома санвузлами: з душовою кабіною на першому поверсі та кутовою ванною на другому. Дві гардеробні кімнати, балкон. Квартира тепла, не кутова, вікна виходять в двори з гарним виглядом. Квартира продається з меблями, двома кондиціонерами та побутовою технікою.

6. Шестикімнатна квартира, Центр

Площа 207 м², ціна 160 000$

Дворівнева квартира по вулиці Магістратській. У вартість входять меблі, техніка, гараж та підсобні приміщення. «Сталінка», висота стелі 3 м, закритий двір. Затишна, енергоощадна квартира для великої родини в центрі міста.

Вартість може коригуватися за рахунок виключення певних позицій з загальної вартості (меблі, техніка, гараж, підсобні приміщення).

5.Трикімнатна квартира, Центр

Площа 230 м², ціна 180 000 $

Дворівнева квартира знаходиться в самому центрі Винниці, по вулиці Театральній. Зроблений супер євроремонт, є тераса з мангалом, зимовий гриль, камін, кондиціонери, підлога з підігрівом. Помешкання продається разом з меблями і технікою.

4. П'ятикімнатна квартира, Центр 

Площа 286 м², ціна 195 000 $

Шикарна пропозиція по вулиці Толстого. Квартира чорнова, первинне житло. Дуже гарна панорама на місто і річку Південний Буг. Величезна тераса, вільне планування, великі вікна, індивідуальне опалення. Елітний будинок в самому серці міста. На терасу кілька виходів, високі стелі. 

3. Трикімнатна квартира, Центр

Площа 125 м², ціна 199 000 $

Квартира в самому центрі міста, по вулиці Міліційній, з кладовою, гаражем і альтанкою. Знаходиться в затишному місці: в пішій доступності дитячий садочок, школа, лікарня, мальовничі краєвиди та берегова зона річки Південний Буг. В квартирі якісний ремонт  італійські оздоблювальні матеріали, текстиль, меблі, сантехніка, автономне опалення.

Продумане та зручне планування для тих, хто цінує комфорт — велика простора вітальня, дві спальні кімнати одна з яких із виходом на балкон. Біля будинку є й особистий гараж на два автомобіля А-класу. Елітна квартира в центрі міста, яку можна використовувати як квартиру, так і приватний будинок. У дворі власна альтанка.

2. П'ятикімнатна квартира, Свердловський масив

Площа 248 м², ціна 250 000 $

Розкішна багаторівнева квартира з мансардою. Знаходиться по вулиці Коріатовичів. Дизайнерський ремонт, зовнішнє утеплення, індивідуальне опалення. Два санвузла, лоджія, три спальні, гардероб, вітальня, передпокій, балкон. Квартира продається з меблями.

1. Семикімнатна квартира, ближнє Замостя

Площа 300 м², ціна 255 000 $

Простора квартира у двох рівнях по вулиці Стрілецькій. Загальна площа становить триста квадратних метрів. Санвузол на кожному рівні, велика кухня, три великих спальні з балконами, дві гостьові кімнати, зал, кабінет, гардеробна, комора.

Ціна за квадратний метр, як за чорнову в новобудові. Залишається зробити невеликий косметичний ремонт, і можна заїжджати. В будинку проживають виключно порядні і статусні люди, заявляє власник. Відмінно розвинена інфраструктура.

 

Читайте також:

«Мали б вітати з ювілеєм, натомість просять звільнятися». Вінницький планетарій закриють?

Переважною більшістю голосів. Кого обрали ректором Вінницького педуніверситету

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up