Ситуація катастрофічна. Вінничани заборгували за воду 90 мільйонів гривень

Ситуація катастрофічна. Вінничани заборгували за воду 90 мільйонів гривень
  • Станом на 26 серпня загальна заборгованість населення та юридичних осіб (підприємств, бюджетних установ) Вінниці за водоспоживання склала 90 мільйонів гривень. Ця сума збільшується щодня.

Про це інформує Вінницяоблводоканал.

— Невтішна інформація, друзі. Борги населення та юридичних осіб перед Вінницяоблводоканал за водоспоживання катастрофічно зростають щодня, — йдеться у повідомленні. — Лише за липень вінничани заборгували Підприємству понад чотири млн грн. Іще чотири млн грн боргу накопичили за 26 днів серпня вінницькі підприємства.

Від вчасної сплати за воду залежить якість надання послуг. Борги підривають стабільність водопостачання та водовідведення.

Відео дня

На підприємстві розуміють, що нині важкі часи, однак, забезпечувати сталу роботу водоканалу стає все важче.

— Війна вдарила по всім без виключення українцям, і керівництво Вінницяоблводоканал докладає без перебільшення титанічних зусиль, аби забезпечити сталу роботу Підприємства, — кажуть у водоканалі. — Щоб зберегти трудовий ресурс, подбати про наявність реагентів для очищення води, забезпечити роботу лабораторій, віднайти матеріали для проведення аварійних робіт і багато, багато іншого.

Що робити, якщо є борг, а грошей сплатити його немає?

У такому випадку варто звернутися з заявою про реструктуризацію боргу до Водоканалу. Це можуть зробити, як звичайні вінничани, так, і юридичні особи.

— Пам‘ятайте, що кожна гривня сплаченого боргу за водоспоживання — це вклад у власний комфорт та можливість бути з водою, — додають у водоканалі.

 

Читайте також:

Рада заборонила підвищення тарифів на тепло для населення

Окупиться за два-три роки. Вінничанин пропонує відмовитися від газових котелень

Опалювальний сезон не за горами. Чи буде тепло в оселях вінничан?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Cheshik Polek

    Цікаво, а чому Вінницяоблводоканал не подає інформацію ОКРЕМО про розмір заборгованості населення та юридичних осіб?

    Можливо, там заборгованість населення 10, а юросіб 80 мільйонів?

    І дивлячись ЯК ту заборгованість нараховано: за лічильниками, чи без лічильників? Стосовно населення бажано було б вказати, яка частина боргу за нарахування саме БЕЗ лічильників.

    Бо багато людей попали в таку цікаву ситуацію, що закінчився термін повірки лічильника, після 24 лютого всі організації, які проводили повірку, призупинили роботу, а Вінницяоблводоканал почав без повіреного лічильника нараховувати по 11-15 кубів води на кожну зареєстровану в житлі особу. А до того ж багато хто виїхали за кордон, фактично не користувались водою і фізично не могли провести повірку лічильника (зараз організації, які проводять повірку, вже відновили роботу).
  • Next

    Вся сутність у тому, що той молодший Кістіон Володимирович, абсолютно не читає 20 мінут, але якби прочитав коментарі, то однозначно зробив би якісь  позитивні висновки на користь мешканців міста.
  • Олег Каськов

    Тільки не потрібно ставити поряд населення та юридичних осіб.
  • Вячеслав Рахімов

    А шооо случилось,повышения цен не действует на долги??????

keyboard_arrow_up