Що очікує долар, євро та рубль наступного тижня (18 - 24 жовтня)

Що очікує долар, євро та рубль наступного тижня (18 - 24 жовтня)
  • На тижні, що минає Національний банк приступив до жорсткого регулювання курсу безготівкового долара на міжбанківському валютному ринку. Його щоденні інтервенції, спрямовані на викуп надлишків іноземної валюти, забезпечили практично ідеальну стабільність.

Після короткого триденного робочого тижня з понеділка нас чекає збільшений шестиденний (в суботу 23 жовтня буде робочий день за п'ятницю 15 жовтня). Учасники міжбанківського валютного ринку будуть вкрай уважно стежити за поведінкою Національного банку: чи продовжить він політику жорсткого утримання курсу долара або дозволить ринку самостійно врегулювати себе. Про це повідомляє сайт Курс.

Саме від позиції регулятора і його дій на наступному тижні буде залежати практично все. Ще один фактор, здатний істотно вплинути на курс долара на наступного тижня — необхідність сплати податків до бюджету, що призведе до збільшення пропозиції валюти на ринку. За інших обставин можна було припустити подальше зміцнення гривні, але зараз лише Нацбанк буде вирішувати, чи знизиться долар і наскільки.

  • Готівковий долар наступного тижня буде торгуватися в діапазоні 26,25-26,55 гривень.

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX і зміни курсу долара до гривні. Наступного тижня євро у світі зробить ще одну спробу повернутися до пробитого раніше рівня 1,1700. Діапазон коливань євро залишаємо колишнім: 1,1470-1,1740 долара за євро.

Відео дня
  • В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 30,20 до 30,80 гривень за один євро.

Російський рубль наступного тижня продовжить рух в напрямку 70 рублів за долар. При цьому спроби повернутися в коридор 71,00-73,00 рубля за долар можна виключати.

  • В Україні готівковий рубль будуть все так же продавати в межах діапазону 3,60-3,70 гривень за 10 російських рублів.

А ось за скільки сьогодні продають валюту у Вінниці:

 

Читайте також:

Штам Дельта атакує. На Вінниччині карантин контролюватимуть поліцейські рейди

Як Церква ставиться до донорства органів? Запитали у вінницьких священиків різних конфесій

На Вінниччину доставили інноваційні ліки прямої дії на коронавірус. Як розподілять?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up