Порівняли зарплати у Вінниці та сусідніх містах: як вони змінилися за рік?

Порівняли зарплати у Вінниці та сусідніх містах: як вони змінилися за рік?
  • Пошук роботи та працевлаштування — це завжди не найлегший процес, а під час повномасштабної війни й поготів. 
  • Порівняли зарплати на кілька поширених вакансій у Вінниці та сусідніх обласних центрах, й показуємо вам це в інфографіках.

У наших інфографіках Вінницю порівнювали з Хмельницьким, Житомиром, Києвом та Одесою. Як читаємо, за даними дослідження work.ua, в березні ринок праці продовжує демонструвати позитивну динаміку зростання: +14% до лютого.

Серед основних змін — це те, що стрімко виросла кількість вакансій у категорії готельно-ресторанний бізнес і туризм. А конкуренція між шукачами знижується. У березні середня зарплата по Україні складає 16 000 гривень.

Які середні зарплати у сусідніх з Вінницею містах?

Відео дня

Які вакансії найпопулярніші?

Найвищі зарплати на не керівних посадах та не в IT пропонують: 

  • медіабайєру — 52 500 грн;
  • водію-міжнароднику — 40 000 грн;
  • бізнес-аналітику — 32 500 грн.

Найнижчі зарплати пропонують прибиральникам (8 000 грн), посудомийникам (9 000 грн) та санітарам (9 000 грн). Серед найпопулярніших вакансій за посадами у Вінниці — продавець-консультант, водій, менеджер з продажу, адміністратор, бухгалтер. Порівнюємо, скільки платять на цих посадах у Вінниці та сусідніх містах. У інфографіках вказуємо середні зарплати за вакансіями за даними work.ua.

 

У порівнянні з 2022 роком, ми бачимо, що зарплати у всіх професіях зросли. У Вінниці продавець-консультант отримував — 9 500 гривень, а зараз на 2 500 гривень більше. Менеджер з продажу заробляв — 18 000 гривень, а зараз 20 тисяч. Адміністратор — 11 000 гривень, а зараз 12 500. Водіям у середньому платили — 16 500 гривень, а зараз 20 000 гривень.  

Читайте також:

Депозити для військових: які умови пропонують банки та інші питання про цю послугу

Тарифи, субсидії та відшкодування. Що зміниться у травні для вінничан?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Bogdan ban

    але є один нюанс! вінниця одне з найдорожчих міст України!!! на рівні Києва, Львова та Одеси! а середня зп одна з найнижчих! Хмельницький і Житомир по цінам і близько не стоїть а зп майже така сама... " найкомфортніше " місто йоп ти👎👎👎

keyboard_arrow_up