Навесні електроенергія подорожчає. На скільки?

Навесні електроенергія подорожчає. На скільки?
  • У березні відбудеться останнє з запланованих підвищень тарифу на електроенергію
  • Зараз середня ціна за один кіловат — 1,29 грн
  • За три роки тариф на світло збільшився в п’ять разів

З 1 березня в Україні підвищать тариф на електроенергію для населення. Ціна за кіловат (від 100 до 600 кВт — авт.) підніметься з 1,29 до 1,68 гривні. Це є останнім підвищенням згідно з меморандумом із МВФ від лютого 2015 року.

Пільговий тариф до 100 кВт*годин — підвищиться на 18,6 копійок. А тариф для «багатіїв» зросте найменше — на 4,2 копійки.

Нагадаємо, що три роки тому вінничани платили за електрику в п’ять разів менше, ніж будуть в березні 2017 року — 32,3 копійки за кіловат*годин ( від 150 до 800 кВт — авт.)

Відео дня

А за цей же час, підвищилися тарифи на опалення — у чотири-п’ять разів, гаряча вода — втричі, холодна вода — майже в п’ять разів. Ціна газу за три роки змінилася найбільше — зросла в дев’ять разів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Гах Саша

    Багатіям +3%, іншим +30%, все логічно, показує суть нашої влади
  • Elton Ted

    Мій знайомий вічно плаче на тарифи але світло не економить залишає в кімнатах вікно в одне скло не міняє на пластикове грошей нема зате щодня упивається пивом на це гроші є

    Навчіться відповідати за себе та своі потреби СОВКИ а тарифи вУкраіні навіть після здорощання будуть найдешевші в Європі гавкання вам всеодно не допоможе НАВЧІТЬСЯ ЕКОНОМИТИ

    Прокоповна Проня reply Elton Ted

    Научитесь отвечать за свои слова. В союзе нам не было нужды экономить. Сли по вашему жить в таких ужасгых злыднях - это движение к лучшему, то становитесь на четверерьки и ползите в пещеру.  Это будет еще экономнее.

    Alexey Shytov reply Прокоповна Проня

    Детка, совок сдох почти 26 лет назад, а ты все тоскуешь?)

    Purgen Purgen reply Alexey Shytov

    Правда? То-то я смотрю живем как в раю. )

    Олег reply Прокоповна Проня

    ну так и переезжай в свой союз, есть такая страна, КНДР называется ) там и пустые полки в магазинах и расстрелы на месте, и ГУЛАГ, и доносы на соседей )))

    Прокоповна Проня reply Олег

    Украинская элита – это универсальное бедствие, по своим

    последствиям соизмеримое с саранчой, засухой, войной, гладом, мором,

    чумой и прочими напастями вместе взятыми. По своей сути

    украинская элита это что-то вроде всадников апокалипсиса в отдельно

    взятой стране. Причём, такое ощущение, что наказал Господь народ Украины

    его украинской элитой за какие-то очень тяжкие прегрешения.
  • Константин Константинов

    Як ці покидьки вже дістали) Об`їжся своїх цукерок)
  • Анон

    Ой, не могу))) Это покращення по-новому, нужно радоватся...



    Ну ничё, главное памятники снесли и улицы переименовали...и о мантре о безвизе не забываем...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстримала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up