Коли фізичні магазини не працюють у Вінниці: де в інтернеті можна придбати необхідні товари

Коли фізичні магазини не працюють у Вінниці: де в інтернеті можна придбати необхідні товари
  • Оговтавшись від шоку останніх тижнів, бізнес потрохи повертається до роботи. Зокрема, вже зараз працюють інтернет-магазини.
  • Ми вибрали кілька, що в них можна замовити товари різних категорій: гаджети та побутова техніка, одяг та взуття, зоотовари та товари для дітей тощо.
  • Також підказуємо, де слідкувати за актуальним розкладом роботи відділень Нової пошти, Укрпошти, Meest та Justin.

Rozetka

Ноутбуки, смартфони, побутова техніка, сантехніка, автотовари, зоотовари, косметика, канцтовари, одяг, взуття, прикраси, товари для дітей тощо. 

Окрім пошт та служб доставлення, мають власні точки видачі. Сьогодні, до прикладу, працює лише одна: проспект Космонавтів, 49. Актуальна інформація надходить щодня усім, хто встановив застосунок Rozetka

Prom

Ноутбуки, смартфони, побутова техніка, сантехніка, автотовари, зоотовари, косметика, канцтовари, одяг, взуття, прикраси, товари для дітей тощо. 

Відео дня

Введіть у рядок пошуку на сайті свій запит. Після цього натисніть фільтр «Зараз працюють». Так вам відображатимуться тільки ті продавці, котрі точно продовжують свою роботу.

OLX

Ноутбуки, смартфони, побутова техніка, сантехніка, автотовари, зоотовари, косметика, канцтовари, одяг, взуття, прикраси, товари для дітей тощо. 

На сайті доступний фільтр — «Працюємо зараз». Він дозволяє виділити продавців, які готові надавати послуги в умовах війни. Оновлений фільтр доступний в таких категоріях: нерухомість, бізнес та послуги, робота, запчастини для транспорту, електроніка. 

Епіцентр

​​Ноутбуки, смартфони, побутова техніка, сантехніка, автотовари, зоотовари, косметика, канцтовари, одяг, взуття, прикраси, товари для дітей тощо. 

У службі підтримки гіпермаркету нам розказали, що наразі у них недоступна адресна доставка інтернет-замовлень. Втім, інтернет-замовлення можна самостійно забрати в центрах видачі, що знаходяться на території вінницьких гіпермаркетів. Фізичні магазини також працюють. 

Скріншот з сайту prom.ua

Цитрус

Ноутбуки, смартфони, телевізори, смартгодинники, аксесуари для гаджетів, побутова техніка тощо.

Наразі у Вінниці фізично відкрито два магазини: в ТРЦ Скай Парк та ТРЦ  Мегамолл. У них можна самостійно забрати свої інтернет-замовлення. Крім того, доставити пакунки можуть Новою поштою. 

Domki

Товари для дому, засоби особистої гігієни, сумки та рюкзаки, насіння та саджанці, добрива, косметика, парфумерія, електроніка тощо

Наразі замовлення відправляють через Нову пошту та Укрпошту. У службі підтримки магазину нам розповіли, що через зменшення кількості замовлень, продукцію відправляють орієнтовно раз на два дні. 

Kasta

Одяг, взуття, дитячі товари, побутова хімія, продукти, товари для дому, аксесуари тощо.

Фізичні магазини у нашому місті наразі зачинені. Замовлення можна оформити на сайті Kasta, але товари будуть відправлятися від інших продавців, адже склад магазину не працює. В описі кожного товару вказано, якою кур'єрською службою можна отримати замовлення. 

Про служби доставлення

З відділень Meest працює лише центральне, що на Чехова, 25. Графік роботи: понеділок — субота з 10.00 до 14.00. Усі поштомати позначені, як відкриті, але у службі підтримки кажуть, що інформація може бути некоректною. Так через те, що більшість поштоматів знаходяться на території інших магазинів та закладів, які наразі можуть не працювати. 

 

Читайте також:

Допомагають пенсіонерам, лікарям і не тільки. Вінничани створили спільноту волонтерів-кур’єрів

Де збирають або пропонують допомогу? Перевірені оголошення про воєнні потреби Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up