Продукти додому. У яких вінницьких супермаркетах і за скільки можна замовити доставку?

Продукти додому. У яких вінницьких супермаркетах і за скільки можна замовити доставку?
  • У нашому місті чимало різних мереж магазинів з повним асортиментом продуктів, напоїв і предметів домашнього господарства. Розповідаємо про ті, що мають послугу доставки додому.

Навесні, після впровадження карантину, суттєво збільшився попит на послуги доставки в межах міста. Помітити це міг кожен, просто звернувши увагу на кількість людей з великими рюкзаками на плечах. На початку замовляли переважно готову їжу з кафе і ресторанів. Однак пізніше доставку впровадили і в мережах супермаркетів. 

Попри те, що у Вінниці понад десять різноманітних мереж продуктових маркетів, доставку пропонують далеко не всі з них. Таку послугу ми знайшли лише в п'ятьох. 

«АТБ»

Ця мережа запустила адресну доставку товарів і продуктів харчування ще наприкінці травня минулого року. Замовити можна будь-що з асортименту фізичних магазинів, зокрема овочі та фрукти на вагу. Вартість замовлення до ста кілограмів — 49 гривень. Доставити обіцяють впродовж двох годин. 

Відео дня

Поза тим, в «АТБ» є безкоштовна послуга «Самовивозу». Ви збираєте на сайті супермаркету кошик з потрібними продуктами, а працівники складають його у фізичному магазині. Далі вам залишається лише вказати дату і час, коли зможете забрати замовлення і, звісно, зайти за ним. 

«Сільпо»

Адресна доставка в «Сільпо» з’явилася ще раніше, наприкінці квітня минулого року. Наразі вона діє в усіх магазинах мережі. Її вартість — 50 гривень. Ми робили замовлення близько 15.00, після чого отримали повідомлення, що орієнтовний час отримання продуктів з 19.00 до 21.00. 

Також мережа «Сільпо» має послугу швидкої доставки замовлення. Вона коштує 40 гривень, але перелік товарів тут обмежений. Вага такого замовлення не має перевищувати 12 кілограмів. 

Товари можна замовляти на вагу. Але на сайті попереджають, що фактична вага після формування може відрізнятися від вибраної вами під час замовлення. У разі купівлі, наприклад, алкоголю, при отриманні замовлення вас можуть попросити пред’явити документи. 

«ГРОШ»

Вартість доставки товарів тут 50 гривень. Доставка на замовлення від 300 гривень безкоштовна. Пенсіонерам і людям з інвалідністю, до речі, також обіцяють безкоштовну доставку, незалежно від суми замовлення. 

Також мережа супермаркетів пропонує своїм покупцям вже готові продовольчі набори: овочеві, фруктові, м’ясні, побутової хімії тощо. На сайті є мапа з географією доставки. Вона охоплює майже всі мікрорайони міста, кірм  П’ятничан та Царини (один з мікрорайонів колишнього Староміського району). 

«Епіцентр»

У новому «Епіцентрі» є магазин продуктів — Food Market. Звідти також можна замовити доставку різноманітної їжі додому. Щоправда вона обійдеться вам у 100 гривень, а доставити обіцяють лише наступного дня. До продуктів можна додати будь-які інші товари «Епіцентру». Вартість доставки не зміниться.

«Метро»

Вартість доставки тут починається від 69 гривень. До загальної суми пакування, як вказано на сайті, буде додана ще вартість пакувальних матеріалів. Обіцяють магазинні ціни і доставку швидкопсувних та заморожених продуктів. Вагових обмежень немає.

Читайте також:

Дешевий транспорт і маленькі зарплати. Порівнюємо Вінницю з містами-побратимами

Де дешевше? Порівняли вартість поїздки у вінницьких службах таксі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Евгений Окрема

    Пользуюсь ГРОШем, я доволен.
  • Маргарита Николаевна

    А Метро где? Про него забыли написать.

    Михаил Курдюков reply Маргарита Николаевна

    Вже виправили це)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up