До 1 грудня переселенці у Вінниці можуть отримати допомогу на проживання

До 1 грудня переселенці у Вінниці можуть отримати допомогу на проживання
  • Для отримання допомоги на проживання внутрішньо переміщена особа, яка подала заяву до 30 квітня 2022 року та не отримала допомогу, має змогу звернутись до 1 грудня 2022 до органу соціального захисту населення особисто чи засобами поштового зв’язку із заявою про надання допомоги на проживання.

Такою є Постанова Уряду, інформує департамент соціальної політики Вінницької міської ради.

 

Також передбачено проведення вибіркової перевірки фактичного місця проживання/перебування ВПО.

Відео дня

— Під час проведення вибіркової перевірки фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщеної особи за відсутності внутрішньо переміщеної особи за фактичним місцем проживання/перебування складається відповідний акт і повідомляється ВПО про необхідність протягом 10 календарних днів прибути до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення за місцем перебування на обліку для проходження ідентифікації, — зауважує директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

У разі коли внутрішньо переміщена особа протягом десяти календарних днів не прибула до органу соціального захисту населення, орган соціального захисту населення приймає рішення про припинення надання допомоги на проживання з наступного місяця.

Адреси управлінь соціального захисту населення:

  • Управління соціального захисту населення (Правобережне): місто Вінниця, проспект Космонавтів, 30. Телефони: 50-83-88, 50-91-33, 097-101-58-40, 063-856-62-72.

  • Управління соціального захисту населення (Лівобережне): місто Вінниця, вул. Замостянська, 7. Телефони: 50-86-70, 50-86-77, 097-101-45-18, 063-856-62-75.

Кожен українець має змогу потрапити до лікаря, незалежно від місця перебування та укладеної декларації. Для того аби отримати медичну консультацію у сімейного лікаря внутрішньо переміщеним особам не потрібно переукладати декларацію, достатньо просто звернутися по допомогу в найближчий медичний заклад.

 

Читайте також:

2220 гривень від ООН. Як переселенцям отримати цю допомогу у Вінниці?

Де і яку допомогу можна отримати переселенцям у Вінниці? Адреси та контакти

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олексій Грицай

    А вінничанам на допомогу НА ЖИТТЯ немає грошей дати?

keyboard_arrow_up