19-річна Настя у реанімації: Давайте допоможемо врятувати дівчину

19-річна Настя у реанімації: Давайте допоможемо врятувати дівчину

Ще зовсім недавно Настя жила звичним життям. Вранці дівчина була студенткою, після обіду бігла на роботу, щоб допомогти мамі, яка виховує доньку одна. А у вільний час Настя волонтерила.

P.S. Станом на 6 серпня 2018 року Настю перевели з реанімації. Збір допомоги закритий. Родина дуже дякує всім за допомогу.

На початку липня 2018 року все змінилося. Молода дівчина здавала державні іспити та майже не спала. Коли студентка здала на відмінно екзамени, Насті стало зле та почалися проблеми зі здоров’ям.

— Спочатку Настя осліпла на одне око. Лікарі довго не могли встановити діагноз. Хвороба почала прогресувати з шаленою швидкістю. Зараз донька не встає, нікого не впізнає, не їсть. Медики вводять її у медикаментозний сон, щоб вона хоч трохи поспала, — розказує журналістці «20 хвилин» матір Алла.

Відео дня

Настя вже два тижні знаходиться у реанімації Вінницької обласної лікарні імені Ющенка. Нарешті лікарі з’ясували причину вкрай важкого стану. У дівчини діагнозували вірусний енцефаліт.

На Настю чекає дороговартісне лікування. 

— У нас немає великих можливостей. Я колишня медсестра, сама виховую доньку. Благаю всіх добрих людей допомогти врятувати Настю, — плаче мама.

 

Такою щасливою Настя була ще 4 червня. Зараз все змінилося. Дівчина знаходиться вже два тижні у реанімації та нікого не впізнає. Її стан вкрай тяжкий...

P.S. Станом на 6 серпня збір допомоги закритий. Родина попросила видалити номер картки та дякує всім за небайдужість. Стан Насті стабілізувався та лікування дало значне покращення. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вікторія

    На до дивиться наша влада?надайте безплатне лікування,нехай дітки  будуть всі здорові
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up