На Соборну повернули кольоровий «Ягуар»

На Соборну повернули кольоровий «Ягуар»
  • Перед будівлею «Музею моделей транспорту» поставили раритетне авто
  • Його власник — Олександр Вдовиченко пояснив, що так за машиною йому буде простіше стежити.
  • Додатково тут поставлять освітлення та відеокамери. І в майбутньому, до «Ягуару» можуть приєднатися інші машини.

Автомобіль епохи The Beatles повернувся у центр міста, 30 жовтня. Його поставили біля входу в Музей моделей транспорту, що на Соборній, 64.

Власник «Jaguar» Олександр Вдовиченко розповів, що машину після вандалів на Ліверпулі довелося ремонтувати: виправити увігнутий дах, подряпини, міняти бокові дзеркала. А поставили під музеєм, щоб було простіше контролювати.

Відео дня

— Поставили тут, бо це моя машина та мій музей. Так буде спокійніше, бо на площі Ліверпуль я не міг цілодобово чергувати та стежити, щоб по машині не стрибали. І це буде збільшувати привабливість музею. Скоро ще облаштуємо додаткове освітлення, відеокамери, — казав Вдовиченко.

Чоловік розповів, що на площу Ліверпуль машину повертати не хоче.

— Там школа, МакДональдс та неконтрольовані діти. Ви подивіться, що вони роблять на фігури «Бітлз»: вони ж їм на голови вилізають, — казав Олександр. — Тим паче, думаю, що в найближчий час в «Ягуар» можна буде сідати всередину, влаштовувати там фотосесії. Так, для прикладу, сьогодні всередині машини заспокоювали зарьовану дитину.

За домовленістю з міськрадою, Олександр Вдовиченко планує поставити перед музеєм кілька машин і до «Ягуару» може приєднається відреставрований «Запорожець».

Нагадаємо, раритетний «Jaguar» поставили на площі Ліверпуль до Дня міста. Але там він простояв менше місяця. Останньою «краплею» став випадок, коли дівчина вилізла на дах машини, щоб зробити ефектне фото в Інстаграм. Машину забрали на ремонт і деякий час вона стояла біля головного корпусу Техуніверситету.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Торонтухин

    Опущенный ягуар.
  • Anonymous

    Какой смысл загромождать тротуар этим мусором??? всё сельских жителей тянет машин на тротуаре понаставлять - ставь его во внутрь музея и радуйся этим хламом.

    Андрій reply Anonymous

    сходи в зал и похудей. Если тебе не хватает тут места пройти, жирдяй!

    Anonymous reply Андрій

    Что правда не нравиться - рогуль, а ты знаешь что такое ПОРЯДОК, ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСЕХ, ОБЩЕСТВЕННОЕ ПРОСТРАНСТВО или в твоём селе такого не учили.
  • Natik Natik

    Ну надіюсь вже буде урок для тих хто полюбляє лазити по машинах😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up