«Написав заяву в поліцію»: як власник забирав раритетний Jaguar з площі Ліверпуль

«Написав заяву в поліцію»: як власник забирав раритетний Jaguar з площі Ліверпуль
  • До того, що місто залишилося без цікавої фотолокації причетний кожен, хто нахабно ставився до чужої власності, дозволяв собі чи своїм дітям вилізати на дах авто, цими чи іншими діями пошкоджував ексклюзивну автівку.

Олександр Вдовиченко, власник раритетного «Jaguar XJ6», забрав автомобіль із площі Ліверпуль. На такий крок він вирішив піти через те, що машину доводилося постійно ремонтувати. Особливо чоловік скаржився на дітей, яким батьки не робили зауважень та дозволяли вилізати на дах авто.

— Вирівнював дах автомобіля десь шість разів, але з кожним разом це робити все важче, метал став уже м’яким, — каже Олександр. — Написав заяву в поліцію на всіх тих, хто пошкоджував автомобіль.

Відео дня

Поведінку вінничан, які пошкоджували авто називає ганебною. Наразі машина потребує косметичного ремонту.

За словами Вдовиченка, останнього разу людям знадобилася лиш година, щоби прогнути дах після того, як чоловік приходив та вирівняв його.

Нагадаємо, раритетний автомобіль «Jaguar XJ6» встановили нещодавно на площі Ліверпуль. Він мав стати новою фотолокацією. Однак, камери Ситуаційного центру постійно фіксували як діти та дорослі люди лазили по цьому авто, чим пошкоджували його.

Один із випадків, який вкрай обурив вінничан — це коли 30-річна вінничанка залізла на дах автомобіля заради фото і прогнула дах.

Читайте також:

Зараз машину забрали до технічного університету для ремонту. Після цього власник буде вирішувати, що з ним робити далі. Не виключає, що авто поставлять десь в іншому місці.

Олександр Вдовиченко зазначив, що таких автомобілів дуже мало в Україні. Цей був привезений із Великобританії і відреставрований у Вінниці.

Студенти Вінницького національно технічного університету допомогли повантажити раритетний автомобіль на евакуатор.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Задунайский Торонтуй

    У этого "раритетного" колес поприличнее не нашлось? На алюминиевых дисках. Лоховато ваш опущенный "раритет" выглядит.

    ))
  • Сергій

    Замість ягуара поставте на те місце фото тої дури що вилазила на дах авто.
  • роман

    Не так. Просто ту прошмандовку которая залезла на крышу авто в Еуропе,  копы упаковали бы, предварительно побрызгав из баллончика или  обработав шокером и заволокли бы в суд. А в суде ей бы присудили пару тыщ евро штрафа и восстановить автомобиль. Что обошлось бы еще в пару дестяков тыщ евро (или на годик-два в тюрьму). И усе. Желающих больше нет.
    А у нас копы пришли, чмокнули ее в жопу. И тоже усе.
    То же касается родителей малолетней типа еуропейки, которая там сидит и ногами дрыгает. Им бы еще похлеще. Не можете смотреть за ребенком и привить ей понятие уважения к частной собственности? Ребенка в приют. Вас на курсы перевоспитание и возмещение убытков. Перевоспитались и возместили убытки? Да, пожалуйста - ребятенка в семью. Нет - лишение родительских прав.

    Анонім reply роман

    Насколько мне известно. копы сложили протокол на эту барышню...А хазяин машины не писал заявления...Поэтому барышня осталась без наказания...

    Задунайский Торонтуй reply роман

    Да, да, мечтатель. После такого копам пришлось бы долго по судам мотаться и неизвестно чем бы все для них кончилось.
  • Anonymous

    Просто Олександр должен сам себе дать ответ, кто такие украинцы и винниччане в частности - начинается на Б и заканчивается на О в слове 5 букв. Небезосновательно поляки, да и другие нации в мире считают украинцев Б....О подставить нужное слов.
    Всех делов то, заборчик в метр высотой и 220 Вольт и посмотрим сколько Европейцев наберётся.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up