Фото дня. На Космонавтів-3 з’явиться ще одна підвищена «зебра»

Фото дня. На Космонавтів-3 з’явиться ще одна підвищена «зебра»
  • У місті з’явится ще один підвищений пішохідний перехід. Робити його вже почали.

Перша у місті підвищена «зебра» з'явилася торік на перехресті проспекту Космонавтів та вулиці Порика. Вона як величезний «лежачий поліцейський» — змушує водіїв пригальмовувати.

Читайте також:

  • Високі «зебри» та еко-парковки: вдалі та провальні експерименти у Вінниці

    Відео дня
    /li>

Підвищений до рівня тротуару пішохідний перехід сприяє зниженню швидкості руху авто на ньому та робить його зручним для маломобільних груп населення.

Директор департаменту комунального господарства міської ради Володимир Ніценко казав, що такий перехід планували між парком Дружби народів та третьою чергою Космонавтів.

Робити його вже почали.

Як розказав директор департаменту капітального господарства Ігор Кравець, крім підвищенного переходу робітники замінять комунікації на цій ділянці.

— Там і зливова каналізація, і водогін. Усе буде нове. За строками мають встигнути до Дня Європи, 19 травня, — сказав він.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Swagman Leon

    Это дорогое удовольствие,достаточно было видеокамер и их знаки ,разметку и знаки ограничивающие скорость..
  • З.А.Глядач

    Водії "Швидкої" будуть "раді"...
  • Олексій

    Горбаті переїзди це вже дурний тон. Потрібні штрафи у декілька мінімалок, тоді і розуміння буде. А то таксі, маршрутки, власне люди у них будуть від цього страждати.

    Anonymous reply Олексій

    Не нужно показывать какой ты глупый - БУДУЩЕЕ за такими безопасными переходами. В цивилизованых странах к этому уже пришли, мы опаздываем на пару десятков лет, кстати высокие переходы СКОПИРОВАНЫ из ОЧЕНЬ развитых стран.
  • Задунайский Торонтуй

    Это - событие??

    О майн гот......

    Олексій reply Задунайский Торонтуй

    Ну, у цьому місті заасфальтована дорога уже подія, до двохрівневих авіадуків ще далеко, головне, щоб конфортно було невідомо для кого.

    Anton Z. reply Задунайский Торонтуй

    А что должно происходить чтобы такие как ты не воняли? Каждый день колонизировать новую планету? Все-равно какую-то гадость скажут тебе подобные

    Олексій reply Anton Z.

    Поїдь подивись будь-яку розвинену європейську країну, і зрозумієш про що він..

    Anton Z. reply Олексій

    Взагалі-то я розумію про що ти і він. Він щоб про будь-що повоняти(як і деякі інші коментарі). А ти думаєш, що це не подія і взагалі не треба.



    Такий перехід правильна річ. І те, що він робиться достатній привід писати про це в місцевій газеті. І як на мене, це набагато краще ніж написати про бабок на центральному чи як хтось чергову дурню зробив.

    А влада у нас ще досі совкова, хоча є позитивні зрушення в правильному напрямку. Ось цей перехід один з прикладів.

    Порошок reply Олексій

    Поверь, он был в многих странах. И много чего видел. Он про другое спрашивает

    Anonymous reply Олексій

    Ты видимо кроме Украины нигде не был - такие высокие и безопасные переходы делают в РАЗВИТЫХ И УМНЫХ странах, которое заботятся о ЛЮДЯХ, а не о куске железяки.

    И в развитых странах сужат дороги (наш фашисткий горисполком расширяет), перед вьездами в населённые пункту сужение дороги и круговое движение (у нас в населённых пунктах по 120 км/ч летают), колличество парковочных пест СОКРАЩАЮТ и тем самым создают неудобства для автомобилистов что бы они ходили пешком и ездили на велосипедах (наш фашисткий горисполком закатывает газоны в асфальт и срезает деревья для парковок) - ПОЧУВСТВУЙ РАЗНИЦУ.

    И после всего этого ЛЮДИ голосуют ногами - берут ноги в руки и валят отсюда и от такого как наш горисполком.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up