Фото дня. На Келецькій зробили креативну вивіску для дому

Фото дня. На Келецькій зробили креативну вивіску для дому
Фото в матеріалі Віталія Плясовиці
  • 11-поверхівка, на фасаді якої намальована балерина, отримала ще одну цікавинку
  • Поряд з домом облаштували клумбу-вивіску, де чітко вказана адреса

Будинок на Келецькій, 138 минулого року став майданчиком для одного з найбільших мурал-артів. На ньому намальована величезна балерина. Стінопис має назву «Місто культури».

Цього року сюди додали ще одну цікавинку - поряд з домом зробили масштабну вивіску з каміння та квітів. На ній великими літерами  вказана адреса будинку — «Келецька, 138». Фотографії клумби розмістив в спільноті «Дизайн міського середовища» архітектор Віталій Плясовиця.

Читайте також:

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Николай Энэми

    Теперь ещё камеру туда сразу, чтобы малолетние быдланы не испортили.
  • Олексій Уклюжев

    Це ви серйозно? А скластися на нормального дизайнера не пробували?

    Николай Энэми reply Олексій Уклюжев

    Нормально сделано, ты и такого не осилишь.

    Олексій Уклюжев reply Николай Энэми

    Кому и кобыла невеста.

    Николай Энэми reply Олексій Уклюжев

    Но факт того, что ты бы и так не сделал остаётся фактом. Когда руки растут не из того места, только и остаётся, что использовать их для переноса своих "гениальных" мыслей в комментарии. Не для чего более такой человек не годен.

    Олексій Уклюжев reply Николай Энэми

    "и так" - это как? Так же криво? Так же убого? Так же бездарно? Да, я так бы не сделал. А заплатил бы денег человеку, который шарит, и он бы сделал как надо. И это было бы ПРАВИЛЬНО, потому что для инициатив в стиле детского сада есть ЧАСТНОЕ пространство. ЧАСТНОЕ - ЭТО ТО, КОТОРОЕ НЕ ОБЩЕСТВЕННОЕ. В ОБЩЕСТВЕННОМ таким шедеврам делать нечего.

    Что касается вашего тыканья и перехода на личности, то они говорят о том, что у вас нет вменяемых аргументов в пользу этой инсталляции, и вести разговор вы неспособны. Возможно, вы просто умственно отсталый.

    Николай Энэми reply Олексій Уклюжев

    Возможно, вы просто напыщеный индюк. Продолжайте рассуждать об эстетике своих архитектурных предпочтений, сидя на пятой точке и советуя "как было бы лучше", пока другие занимаются делом. Всего хорошего!

    Олексій Уклюжев reply Николай Энэми

    Не надо так нервничать. Я понимаю, что вам залили сала за шкуру, но все равно не надо. Подумайте лучше над тем, что случится, если каждый, у кого чешутся руки, будет лепить где и что ему вздумается, оправдывая все это безобразие тем, что "я же старался", "я хоть что-то делаю", "а деткам нравится" и т.д. Повторю еще раз. Эксперименты несостоявшихся художников должны оставаться в частном пространстве, где это будет видеть ограниченное число людей и где вы сами устанавливаете правила. Улица - это не ваша собственность, здесь действуют другие нормы. И да, огрехи бестолковых клумбовозделывателей, площадестроителей и фонтанопроектантов этого не отменяют.

    Что же касается меня, то я как налогоплательщик имею право обсуждать разного рода общественные инициативы - сидя "на пятой точке" или лежа на диване, это уже никого не касается.  Надеюсь, что этот памятник дурости простоит недолго.

    Николай Энэми reply Олексій Уклюжев

    Хахахахаха))) За что переживать?) Какое сало, не пойму?) Я сало только с борщем люблю) И опять же, это лично ваше мнение, с ним можно согласится или нет. Желаю показать на практике, как надо. Возможно тогда, ваше мнение будет учитываться при дальнейшем благоустройстве города. А пока, это просто мечты и фантазии налогоплательщика.
  • Юхимов Максим

    Плясовиця до цієї клумби має таке саме відношення як риба до парасольки! Я мешкаю в цьому будинку. Ідея і втілення в життя, є цілковито і повеністю голови осбб цього будинку!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up