Новий графік у вінницькому зоопарку. Коли можна буде подивитися на тварин?

Новий графік у вінницькому зоопарку. Коли можна буде подивитися на тварин?
  • Через похолодання Подільський зоопарк змінює графік роботи.
  • Нововведення почнуть діяти вже з цієї п’ятниці, 1 жовтня.

«Хочете побачити, як тварини причепурюються після нічного відпочинку та снідають, приходьте до зоопарку якомога раніше вранці», — запрошують відвідувачів в адміністрації зоопарку.

Так, вже з першого жовтня Подільський зоопарк буде приймати відвідувачів з 9 до 19 години. Каса зоопарку працюватиме з 9 до 18 години.

Відео дня

«Подільський зоопарк працює без вихідних. Тож, чекаємо вас, наші відвідувачі, щодня, у будь-яку погоду, — додають в адміністрації. — Цікаво спостерігати за нашими мешканцями і ввечері. Хижі звірі і птахи у цю пору більш активні. Полярні вовки влаштовують пробіжку своїм новим просторим вольєром. Ведмеді плавають у басейні, видираються на каміння і дерева. Дикобрази нарешті виходять зі своїх домівок і обстежують територію»

Неспокійно ввечері у вольєрах птахів з родини яструбових. Видаючи гучні різкі звуки та тріпаючи велетенськими крилами, орлани емоційно з'ясовують стосунки один з одним.

«У цей час павичі ловлять дзен під останніми сонячними промінчиками. Ніби на великій сцені вони дружно всідаються на перекладину і зустрічають захід сонця», — розповідають працівники звіринцю.

Вартість квитків для дорослих складає 70 гривень. Діти, віком до трьох років можуть гуляти зоопарком безкоштовно. Квитки для дітей від трьох до шести років коштують 10 гривень, а для учнів та студентів – 30 гривень.

Фото та відео з Фейсбук-сторінки Подільського зоопарку

Читайте також:

Бронзовий та у повний зріст: у Вінниці встановили пам'ятник Любомиру Гузару

Захист слабких — справа сильних. Як у Вінниці минув марш за права тварин?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up