Намалюй комікс і виграй поїздку в Будапешт. Стартує україно-угорський дитячий конкурс

Намалюй комікс і виграй поїздку в Будапешт. Стартує україно-угорський дитячий конкурс
Фото ілюстративне
  • Творчий конкурс «Моє літо 2021» розрахований на дітей віком від 6 до 16 років
  • Взяти участь у ньому запрошують лише дітей, які залишилися без тата унаслідок війни з Росією на Сході України, зазначають організатори.

На сторінці Ветеранського простору у Фейсбук опублікували запрошення для діток віком від 6 до 16 років, які живуть у Вінницькій області взяти участь в творчому конкурсі. Учасникам треба буде створити власний комікс про те, як минає їхнє літо.

Організатори зазначають, що для реєстрації і старту учасникам необхідно надіслати першу сторінку свого комікса під назвою «Привіт, це Я», а також вказати у листі свої призвіще, ім’я, дату народження, країну і місто (містечко, хутір, село), в якому живе учасник.

«Кількість сторінок довільна, але є обов’язкова сторінка на тему: «Як би я провів (провела) день в столиці Угорщини (для українських учасників) чи України (для угорських учасників), — йдеться в анонсі. — Решта сторінок – на ваш розсуд. Розкажіть через комікс про свою допомогу мамі чи бабусі, про цікаві зустрічі і знайомства, про відпочинок біля річки чи на морі, про те, як нудились без цікавих подій чи про ігри з друзями, про прочитану книгу чи цікавий мультфільм».

Відео дня

Організатори конкурсу додають, що чим більше сторінок у коміксі, тим більше шансів на перемогу і головний приз.

«Намалюйте, зробіть фото і надсилайте сторінки свого комікса організаторам по мірі готовності. Малюнки можуть бути виконані у будь-якій техніці, будь-якими засобами (олівці, фломастери, фарби гуашь, акрил чи акварель, воскові олівці, крейда)», — зазначають вони.

Найбільш цікаві комікси ввійдуть у книгу «Ми малюємо життя». Всі учасники, чиї роботи потраплять у книгу, будуть запрошені в Будапешт на презентацію видання. Тому важливо зберегти оригінали малюнків до завершення конкурсу та дочекатись підведення підсумків.

Тривалість конкурсу з 15.07.2021 до 31.08 2021, він буде проводитися в режимі онлайн у трьох вікових категоріях:

• діти віком від 6 до 8 років;

• підлітки віком від 9 до 12 років;

• юнацтво віком від 13 до 16 років.

«Оригінали всіх сторінок створеного коміксу учасник зберігає у себе і надсилає лише фото готової сторінки на адресу [email protected] (за цією адресою також ведеться вся переписка з організаторами)», — наголошують вони.

Читайте також:

На Чехова та Міліційній облаштовують спортмайданчики на території садочків

Майже 400 тисяч доведеться заплатити двом чоловікам, які різали лісосмугу

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up