«Екосіті», «Квіти мого життя» і «Форест» стали лауреатами обласного конкурсу агітбригад

«Екосіті», «Квіти мого життя» і «Форест» стали лауреатами обласного конкурсу агітбригад
  • На базі Вінницької станції юннатів фінішував обласний етап Всеукраїнського конкурсу серед колективів екологічної просвіти (агітбригад).
  • Він мав назву «Земля —  наш спільний дім».

Юні екологи розповідали про захист водойм, грунтів, вплив людського фактора на зміни у природі та погодні умови. В конкурсі взяли участь 11 агітбригад із різних територіальних громад. В старшій групі нагороди отримали чотири колективи, в молодшій — два.

Головним переможцем стала досвідчена агітбригада з Флоринської школи «Екосіті». Торік вона посіла друге місце на Всеукраїнському етапі колективів екологічної просвіти. Цього разу «Екосіті» знову виступить на аналогічному змаганні, що пройде в Полтаві.

Відео дня

— Колектив «Екосіті» продемонстрував кілька витончених номерів на тему охорони природи. Його підготувала вчителька біології Ольга Макарчук. Її вихованці виступали не лише гарно, але драйвово, —  сказала методист обласної станції юних натуралістів Тамара Корінна.

В молодшій групі виступали учні 5-6 класів. Переможця тут не визначили. Друге місце розділили Немерченська гімназія Вендичанської селищної ради «Квіти мого життя» і команда школярів Барської ОТГ «Форест».  

Читайте також: 

На батьківських зборах на станції юннатів фасували фіточаї і вітамінні мікси для ЗСУ

Юннати влаштували «бавовняне» шоу і розписали подільськими візерунками «бандеропіч»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up