За 7 мільйонів і до кінця серпня: в Тяжилові продовжать тролейбусну лінію

За 7 мільйонів і до кінця серпня: в Тяжилові продовжать тролейбусну лінію
  • У мікрорайоні Тяжилів тривають роботи по продовженню тролейбусної лінії. Проведуть її до «Вінниччина-Авто». 
  • Роботи обіцяють завершити до початку нового навчального року. Ціна питання — 7 мільйонів гривень, кажуть в Транспортній компанії.

Кінцевою тепер буде не вулиця Лугова біля озера, а СТО «Вінниччина-Авто», що на Ватутіна: в Тяжилові тривають роботи по продовженню тролейбусної лінії. 

Мешканець мікрорайону Руслан Балабей радіє такій новині, бо щоранку, коли їде на роботу, через карантинні обмеження біля СТО в маршрутку сісти не може, змушений прокладати чималий шлях до кінцевої тролейбусної.

Відео дня

— Маршрутки їдуть переповнені, тому мені за годину потрібно виходити, щоб сісти в тролейбус і встигнути на роботу, — говорить вінничанин.

Мешканка мікрорайону Тяжилів Наталія Піщаліна теж каже, що дуже незручно діставатися до транспорту, особливо з маленькою дитиною.

— Дуже незручно з 5-річним сином діставатися до дитсадка, особливо в негоду, —  розповідає молода матуся. — Літні люди теж скаржаться.

Необхідністю продовження тролейбусної лінії також стала стрімка розбудова мікрорайону та відкриття нового садочку біля житлового комплексу  "Перлина Східна".

Мешканці мікрорайону минулоріч звернулися до мера Вінниці, щоб продовжити тролейбусну лінію. Було це, коли Моргунов  приїздив на відкриття «Клумби-корабля».

—  Ми дуже чекали цього з великим  нетерпінням, бо це спростить життя багатьом мешканцям,— ділиться волонтерка громадської ініціативи «Мій новий Тяжилів» Юля Дишкант. —  І ця ділянка за Луговою стане ближчою до нашого мікрорайону. 

Наразі прокладають комунікації і заливають фундамент для встановлення підстанції, говорять робітники. Протяжність нової лінії становитиме 1,2 км.

Директор Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко каже, що об'єкт обійдеться близько 7-ми мільйонів гривень.

— З міського бюджету на цю лінію виділили 3 мільйона 600 тисяч, решту робитимемо за власний кошт, — говорить Луценко. — Думаю, що жителі будуть задоволені.

Також директор Транспортної компанії переконує, що лінію запустять до кінця місяця.

Читайте також:

 Центр, сміття і калабаня: жителі Коріатовичів скаржаться на вуличний безлад

На Вінниччині через спеку ввели обмеження для руху вантажівок
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Александр Давискиба

    Продовження лінії це добре,але чому коли стелили асфальт на тяжилові не прокласти спершу труби для кабелю а не зараз рити асфальт, буде кусками і не гарно.Цеж відмивання грошей на асфальті!
  • Alex Timo

    А скільки поцуплять, хто знає?
  • Вячеслав Владимирович Торбас

    Люди в некоторых местах,страдают,а вы хотите и рыбку и на ......
  • Вячеслав Владимирович Торбас

    Может вам на Гранты ещё и безалкогольные коктейли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up