Їзда без правил. Зняли на відео, як возять начальника поліції міста Присяжнюка (ОНОВЛЕНО)

Їзда без правил. Зняли на відео, як возять начальника поліції міста Присяжнюка (ОНОВЛЕНО)

Відео порушень правил дорожнього руху водієм білої автівки із синіми номерами, яка виїжджає з поліцейського відділу на Пирогова, з’явилося в Фейсбуку.

На ньому видно, що під час повороту не вмикалися сигнали, що попереджають інших учасників руху про поворот. І машина, замість повернути направо і об’їхати, зрізала шлях - попрямувала по зустрічний смузі руху у напрямку площі Гагаріна.

- Ще й без поворотників, - коментує голос за кадром. - Нащо нам поворотники, якщо ми начальники.

Зняв і виклав у Фейсбук виїзд службової автівки начальника міського відділу поліції Анатолія Присяжнюка, голова молодіжної «Свободи» Андрій Гайдай

Відео дня

"Ось так начальник поліції нашого самого євр*ейського міста Вінниця Присяжнюк А. В. виїжджає з міського відділку на службовій машині, - написав він.- Службовець такого рівня, щей "реформований" поліцейський відверто забиває на ПДР. 
Вмикати покажчики повороту? Нє, не чув. І як він пройшов переатестацію? Хтось ще скаже, що реформа не бутафорна і мільярди доларів не були викинуті на вітер і вкрадені?
P. S. ця ситуація нічого вам не нагадує?))

Телефонуємо Анатолій Присяжнюку, щоб прокоментував порушення. Він каже, що не бачив відо і не чув про нього нічого, що має спершу подивитися його, а потім пояснювати ситуацію.

- Взагалі-то мене водій возить, - сказав між іншим головний поліцейський міста і пообіцяв передзвонити після перегляду зйомки Андрій Гайдая.


Невдовзі після того, як на сайті з’явилася ця новина, Анатолій Присяжнюк передзвонив автору і сказав, що призначає службове розслідування, за результатами якого можуть покарати його водія.

- Відео зняте сьогодні, судячи з тих автомобілів, які припарковані. Я їх бачив, - почав начальник міської поліції. - Мною зараз буде призначено службове розслідування, розберемося і притягнемо до відповідальності. Що стосується двостороннього руху, то хочу сказати, на виїзді на Пирогова з вулиці Гоголя в напрямку «Урожаю» встановлений дорожній знак 5.17.1, який називається «Напрямок дорожнього руху по смугах». Відповідно до цього дорожнього знаку, від площі Гагаріна в напрямку «Урожаю» визначено дві смуги і одна - у зворотному напрямку. Односторонній рух у нас розпочинається від знаку 5.5 «Дорога з одностороннім рухом» - від зупинки тролейбуса, де зараз квітковий павільйон. До цього знаку – дорога з двостороннім рухом.

- То порушення Вашого водія тільки в тому, що не ввімкнув поворотник, правильно? - перепитую. 

- При виїзді з Пирогова,4 дорожніх знаків, які б вказували на рух праворуч, відсутні. Односторонній рух розпочинається від зупинки, де квітковий павільйон, - відповідає Анатолій Присяжнюк.

- У машині Вас не було, був тільки водій? - ще одне уточнення.

- Не можу сказати, чи я був там, чи не був, - каже начальник поліції. - Сьогодні я виїжджав кілька разів, може, водій виїжджав й сам. Проведемо службове розслідування, розберемося.

- А сам Ви не керуєте цією машиною, тільки їздите із водієм?   

- Так, за кермом я не перебував, - відповів Анатолій Присяжнюк.

Андрій Гайдай говорить, що начальник поліції точно був у машині. Він бачив, як той виходив з відділення й прямував до авто.

- Можу сказати точний час для службової перевірки, - каже Андрій. - Відео зняте о 10.47 ранку.  

Прокоментувала запис порушень водія службової машини і речниця обласної поліції Анна Олійник. Вона також дала знати про службове розслідування та пояснила, що "односторонній рух, відповідно до дорожнього знаку 5.5, починається від зупинки громадського транспорту «Валентина Отамановського», де розташований квітковий магазин". 

- Чому водій не увімкнув сигнал повороту, з’ясує службове розслідування. В той же час своїми діями водій не створив на дорозі аварійної ситуації, - додала прес-офіцер. 

На це Андрій Гайдай теж має відповідь:

- Те, що вони зкидають, що нікому не створили аварійну ситуацію, їх аж ніяк не вигороджує. Тому що протоколи на звичайних людей виписують, не зважаючи на цей факт...
 

Читайте також: 

Нові призначення в поліції: хто і чому проти

Новий начальник поліції Присяжнюк: «Те, що про мене розміщено в інтернеті, – це чистої води бруд»
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Evgen Novitskiy

    Смешно, а то что там только он так выезжает ? Так надо было больше постоять. И надо все е..ть, а не только одного потому что он начальник.
  • Федорук Рома

    фу противно цю пи***ош  чути.кончени сйомщики

    Андрей Гайдай reply Федорук Рома

    Кончені ті, хто не може адекватно реагувати на події, ті, хто стають на сторону порушників, ті люди, які за якісь подачки як собаці ображають людей, які боряться з такими держслужбовцями. Аж ніяк інакше.
  • Винницкий Александр

    сколько защитников мусоров прискакало))))))
  • Едуард Рустамян

    Уважаемый Андрей!!! Если у Вас действительно много свободного времени и нечем заняться то навыки оператора могут понадобится нашему государству в АТО(((( Но почему-то  мне кажется что Вас мама не отпустит((((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up