Яких маршрутів громадського транспорту не вистачає у Вінниці? Ми запитали вінничан

Яких маршрутів громадського транспорту не вистачає у Вінниці? Ми запитали вінничан
  • Мережа вінницького громадського транспорту доволі розгалужена. Вінницею курсує чимало трамваїв, тролейбусів, автобусів, маршруток.
  • Та все ж, на вашу думку, між якими районами не вистачає транспортного сполучення? Які маршрути могли б зробити ваше пересування містом більш зручним? 

Ми запитали вінничан на сторінках у Facebook та Instagram, яких маршрутів громадського транспорту не вистачає у Вінниці?

Ось деякі з відповідей:

Світлана Чопова

Відео дня

— Зовсім немає прямого сполучення з Електромережі до ВПЗ. Мусиш їхати до Урожаю чи Водоканалу і тоді пересідати на 3-й тролейбус, який їде на ВПЗ.

Tatyana Kostenko

— Бракує маршруту Західний автовокзал — Старе місто (через Хмельницьке шосе). Також маршруту Західний автовокзал — Аграрний університет (через Хмельницьке шосе і Пирогова). Такого взагалі нічого не їздить.

Max Kirilyuk 

— Холілося б маршрути Агрономічне — Тяжилів через Десну, також Бучми — Барське шосе через Немирівське шосе, маршруту Сабарів — Десна через Коріатовичів та з Залізничним вокзалом не вистачає і Стрижавка — Лука-Мелешківська до кладовища. А краще оптимізувати вже наявні по даним напрямкам маршрути.

Євгенія Преор

— Старе місто відрізане. Тільки автобуси та маршрутки. Крім того, не вистачає сполучення з такими районами як Тяжилів, Київська (є один, але його мало), Центр-соборна, Вишенька, Електромережа через площу перемоги.

TAIF Lokiii

— Найбільш потрібний маршрут на сьогодні це Педколедж — Тяжилів. Зі Старого міста дістатися туди нереально. А якраз на Тяжилові уся робота.


 

Читайте також:

Як події десятирічної давності відображаються на сьогоденні, або що не так з реєстрацією ВОЦ МСЕ?

За рік на Вінниччині придбали дронів на 234 мільйони гривень: у кого та по скільки купляли?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (48)
  • Nastasiya Bondar

    Тяжилів- Мережа/академічний, Тяжилів- Вишенька, і добре було б якщо через центр👌🏼
  • Наташа Лунгар

    Старе місто , продовжити роботу маршруту 2А хочаб  до 21 год.
  • Ніна Вишинська

    Тяжилів пед училище  до лікарні
  • Жанна Юзькова

    Вишенька- Муніципальний ринок

keyboard_arrow_up