Все про розмитнення- 2019, автогаз по 10 грн/л та як не «влетіти» на чужі штрафи: огляд автоновин

Все про розмитнення- 2019, автогаз по 10 грн/л та як не «влетіти» на чужі штрафи: огляд автоновин
  • Разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали важливі новини минулого тижня.
  • П’ять хвилин — і ви дізнаєтеся Все про розмитнення в 2019 році.
  • Ще розкажемо, чому одна з мереж автозаправок істотно знизила ціни на автогаз – майже до 10 гривень за літр.
  • Крім того, ви дізнаєтесь, як не «влетіти» на чужі штрафи та ще багато чого корисного.

Розмитнення автомобілів – 2019. Що нового?

Ми зібрали всю інформацію про те, які зміни з приходом нового року сталися в секторі оподаткування імпорту автотранспорту, або, якщо одним словом – що нового в розмитненні. Якщо у вас є «євробляха», чи плануєте пригнати із-за кордону легковик, вантажівку, автобус, «фуру», мотоцикл або електромобіль – в цьому матеріалі ви знайдете все про мито, акциз та інші податки, які слід сплатити при імпорті транспортного засобу з пробігом.

Читати більше...

Велика мережа АЗС істотно скинула ціну на автогаз. Що відбувається?

Відео дня

Досить рідкісне явище відбулося на паливному ринку України: одна з мереж автозаправок істотно знизила ціни на автогаз – майже до 10 гривень за літр. Правда - не скрізь, а поки лише у Вінниці та Житомирі. Експерти пояснюють такий крок «приватівців» маркетинговою політикою, націленою на посилення конкурентних позицій мережі щодо місцевих АЗС, які своїм постійним клієнтам пропонують чималі знижки. Як довго триватиме «гра на пониження» - поки невідомо, однак немає жодних сумнівів, що вінницькі та житомирські водії, котрі мають автомобілі з ГБО, в програші не залишилися.

Читати більше...

Найдоступніший кросовер Skoda презентують цієї весни

Не можна просто взяти і показати весь автомобіль – з таблицею характеристик, доступних опцій та повним прайс-листом, - ймовірно, так вважають маркетологи всіх світових автоконцернів. Спочатку зображення-тизери, далі «шпигунські фото», і, як вже не раз відбувалося – «випадковий злив» офіційних фотографій новинки в мережу, за день-два до «справжньої» прем'єри. Так от з кросовером від Skoda, який, скоріш за все, отримає ім'я Kosmiq, ми перебуваємо на етапі картинок з «ріжками та ніжками», точніше з контуром автомобіля, що стоїть у повній темряві з увімкненими фарами, і поки це вся інформація. Що ж, запасаємося терпінням і чекаємо наступного етапу, «шпигунських знімків» майбутнього найдоступнішого «кросовка» від чеської марки німецького концерну.

Читати більше...

Як не платити за чужі штрафи – реєструємо «належного користувача» автомобіля

Кабінет Міністрів опублікував Порядок реєстрації «належного користувача» транспортного засобу. Цим користувачем буде вважатися людина, у якої немає права власності на конкретний автомобіль, але є законні підстави ним керувати. Все це зроблено для того, щоб власники автомобілів, які передали свої машини в розпорядження іншим особам або фірмам, не відповідали за порушення, винесені інспекторами з паркування, або за штрафи, оформлені системами автофіксації порушень ПДР.

Читати більше...

Від і до. Всі «морди» BMW 7 серії

Не у кожного автомобіліста в найближчих планах є придбання нового седана-«сімки» від BMW, але навряд чи залишилися такі, хто хоча б раз не залишив свій відгук про новий «лук» радіаторної решітки машини, який потрапив у мережу на шпигунських фото. Розмір «ніздрів», «нирок», або як їх там ще називають – приголомшливий. З одного боку, це привернуло увагу всієї автомобільної громадськості до новинки, що як би зробило їй певну «вірусну рекламу». З іншого боку – потенційні покупці, які стоптали не одну пару мештів, ходячи з кутка в куток у ваганнях, а чи варто...

А ще, не виключено, що після вивчення реакції на це доволі неординарне дизайнерське рішення, серійна версія «сімки» виглядатиме інакше, не настільки епатажно. Про що, ймовірно, незабаром ми і дізнаємося. А поки маркетологи і дизайнери BMW вивчають реакцію автомобілістів на «шпигунські знімки», ми вивчили історію зміни дизайну «лиця» сьомої серії від самого її початку. Щоб зрозуміти, коли і чому міг з'явитися цей «дакфейс»...

Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Читайте також:              

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up