Водій, який зніс на Вишеньці зупинку, відшкодує 50 тисяч гривень

Водій, який зніс на Вишеньці зупинку, відшкодує 50 тисяч гривень

На цьому тижні по вулиці Келецька легковик на великій швидкості в'їхав у зупинку. Внаслідок аварії була пошкоджена конструкція зупинки, паркан та смітник. Збитки склали 50 тисяч гривень.

Нагадаємо, ввечері 16 липня на Вишеньці легковик протаранив зупинку громадського транспорту. про це ми писали у матеріалі: ДТП на Вишеньці: автомобіль зніс трамвайну зупинку (ФОТО, ВІДЕО)

Відео дня

Сьогодні, 18 липня, громадський діяч Віктор Перлов повідомив, що водій відшкодує місту 50 тисяч гривень.

“По нічній ДТП на Келецькій, що сталась 16.07.19. Водій відшкодує місту 50 тисяч гривень на відновлення трамвайної зупинки та паркану. Плюс ремонт авто + трохи штрафу за аварію. Як гадаєте, достатньо повчально, щоб засвоїти урок дотримання швидкості згідно Правил дорожнього руху?”, — йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (47)
  • Svetlana Gevargizova

    Достатньо
  • Tanya Smetana

    Хм... когда остановки ставили, по документам явно сумма больше прошла

    Орест Лютий reply Tanya Smetana

    Ви теж була молода, і сором"язлива, а нині стала жирною, нахабною  і крикливою кацапкою.
  • Nikolay Misyura

    Достатньо!
  • Artem Mukhomor

    читаю коменты и смеюсь с этих наивных людей, экспертиза там какая то еще чето, вы действительно верите в это все?

    Орест Лютий reply Artem Mukhomor

    І не кажіть майже все пишуть моськовсько язікою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up