ДТП на Вишеньці: автомобіль зніс трамвайну зупинку (ФОТО, ВІДЕО)

ДТП на Вишеньці: автомобіль зніс трамвайну зупинку (ФОТО, ВІДЕО)
  • Користувачі соцмереж пишуть, що водій сам вийшов з авто після аварії.
  • Виклали фото та відео з місця події.

За повідомленнями учасників водійської телеграм-спільноти «ДКВ ДТП/ЗАТОРИ ВІННИЦІ», аварія сталася близько 21:45, сьогодні, 15 липня. Місце ДТП: вулиця Келецька, біля торговельного центру «Plaza Park».

У соцмережі виклали фото та відео з місця події. Як бачимо на фото, на місці працюють лікарі та поліцейські. Користувачі пишуть, що водій сам вийшов з авто після ДТП.

Обставини аварії наразі невідомі. Слідкуйте за нашими новинами. На фото видно, що авто знесло трамвайну зупинку. Навіть смітник, що стояв на ній, відлетів на кілька метрів.

Відео дня

Фото: «ДКВ ДТП/ЗАТОРИ ВІННИЦІ» / @dtp.vinnytsia

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Андрій

    На пустой дроге... ночью... Позорище.
  • Орест Лютий

    Це вони так несуться після того як побували на шашликах в Якушенцях, чи на об"їздні, там треба через кожні 50 м асфальт перекопати. А тепер хай за його окремий рахунок відновити зупинку, паркан, газон і бордюри
  • Сергей Винницкий

    На этом участке Келецкой всегда летают.  

    Живу через дорогу.

    Если поставить там камеру, то можно за счет штрафов там поставить золотую остановку со спутниковым интернетом и прохладительными напитками.

    Людям реально повезло, там всегда хватает пассажиров на остановке
  • Валентина Шафрановская

    зніс і добре.чому вона стоіть на пріжжій частині дороги.сам хоч живий?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up