Вінницького водія-вбивцю знайшли через два роки

Вінницького водія-вбивцю знайшли через два роки
У кайданах повернувся в Вінницю водій "Опеля", який два роки тому на пішохідному переході Соборної збив двох 17-річних дівчат. Олена Масляєва загинула на місці пригоди, її подруга Яна Гижицька з важкими травмами опинилась у лікарні. А водій втік від правосуддя на довгих два роки

Артема Сороку затримали У Києві. Вже у понеділок 29-річного водія чорного "Опеля" доставили у Вінницю та закрили в ізоляторі Ленінського райвідділу міліції.
Інформацію про затримання одного з найбільш розшукуваних міліцією Вінниччини людей підтвердили в головному управлінні Державтоінспекції області.
Нагадаємо, 30 серпня 2008 року у місті сталася трагедія. Пізно ввечері на вулиці Соборній чорний "Опель" на шаленій швидкості збив двох майбутніх студенток, які переходили дорогу по "зебрі". Одна із них - Олена Масляєва - загинула на місці. Друга - Яна Гижицька - залишилася живою, але провела чимало часу у лікарні. Дівчата були близькими подругами. Біда сталася у суботу. У понеділок вони б мали стати першокурсницями Торгового університету.


Ця дорожньо-транспортна пригода - найбільш резонансна на Вінниччині у 2008 році. Фото втікача висіли у місті мало не на кожному кроці.


Водій "Опеля", збивши дівчат, натиснув педаль газу і зник. Наступного дня його машину знайшли на містом, покинутою, з розтрощеним лобовим склом. Міліція встановила, що "Опель" належить 27-річному Артему Сороці, директору Весільного агентства "Бакс". Але знайти його не вдалося - чоловік зник.
Про біду, яка сталася з Оленою та Яною, говорило усе місто. Смерть Олени для рідних дівчини і її численних друзів стала шоком. Усі її називали Бринею. Вона була життєрадісною людиною.
Два рази ім’я Олени викладали свічками - спочатку у сквері Козицького, потім на Парижі. В пам'ять про дівчину, друг Олени Масляєвої фотохудожник Ігор Моховик організував виставку в галереї ІнтерШик. Там були представлені і роботи самої Брині. Вона захоплювалась фотографією.
Щодо Артема Сороки, то його оголосили в розшук. Листівки з портретом цього молодого чоловіка у Вінниці висіли мало не на кожному стовпі, у трамваях, тролейбусах, під'їздах. Де він переховується, міліціонери не могли встановити два роки.

Відео дня
>

     Артем Сорока

Яна Гіжицька - дівчина, що залишилась живою після аварії, про затримання Артема дізналася від журналістів "RIA". Її реакція була стриманою.
- Я рада, що його знайшли, - каже дівчина. - Нарешті він за усе відповість. Але, в той же час, це нічого змінить... Лєну назад не повернеш.
На запитання журналіста, чи хотіла би Яна подивитися в очі Артему, дівчина відповіла: "Ні".
- Не бачу в цьому сенсу, - каже Яна. - І не горю бажанням.
За словами Яни, біда, яка сталася на Соборній два роки назад, залишилась для неї у минулому. Від травм дівчину вилікували, зараз вона здорова. Щоправда, навчатися у торговому їй так і не довелося - замість цього Яна поїхала за кордон.
За Бринею сумує - вони були найкращими подругами.
Читайте також:
"Опель" сбил насмерть студентку
Милиция разыскивает водителя черного Opel Vectra

Фотовыставка в память о 17-летней Лене

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    Ви вибачте мене я його бачив він хворий наїхати вирішив на дівчат то йому загрожує пожиттю сидіти в тюрьмі.
  • Anonymous

    его тварь надо на кол сажать,в прочем на зоне так и сделают!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    Сесть для него лучший выход, а там........., короче не жилец.
  • Anonymous

    Пусть отвечает гнида,а то наделал беды и в кусты...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up