Від сьогодні містом курсує швейцарський «трамвай дружби». ФОТО ДНЯ

Від сьогодні містом курсує швейцарський «трамвай дружби». ФОТО ДНЯ
  • Швейцарські колеги випустили на лінію «трамваї солідарності» з Україною. Вінниця не залишилася осторонь та теж підтримала таку ініціативу.

«Трамвай дружби» між Вінницею та Цюрихом, який почав курсувати 26 березня, це символічний жест на знак подяки Швейцарії від вінничан за підтримку у важкі для нашої країни часи. Про це повідомляє міський голова Сергій Моргунов.

— Наша співпраця починалася з проекту «Цюрихські трамваї». І було надзвичайно приємно дізнатися, що наші швейцарські колеги випустили на лінію «трамваї солідарності» з Україною. Вагон оформлений у синьо-жовтих кольорах, а в салоні — інформація, як допомогти Україні, — каже Моргунов. — Відчуваємо, що далекий Цюрих сьогодні нам близький. Два міста, дві країни, але у нас єдині цінності — свобода, справедливість, взаємодопомога.

Відео дня

На цюрихському Mirage вінничани нанесли написи українською та німецькою «Вінниця дякує Швейцарії за підтримку України». Трамвай уже на маршруті. 

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Natalia Marchenko

    В Берні, два величезних приміщення, де приймають і пакують допомогу для України. Там щодня працюють люди: одяг, гігієна, ліки, їжа для людей і тварин, і багато інших речей…
    Україна і Вінниця - не сама в такій тяжкій боротьбі. Разом, ми -сила!
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up