У вінницьких парках обмежили швидкість електросамокатів до 15 км/год. Нові правила

У вінницьких парках обмежили швидкість електросамокатів до 15 км/год. Нові правила
  • У Вінниці діє три сервіси оренди електросамокатів, де для винаймання транспорту вам потрібен лише додаток і банківська картка.
  • Вінничан, які катаються на прокатних самокатах, треба знати про нові правила.
  • Адже Вінницька міська рада підписала меморандум про співпрацю з операторами прокату електросамокатів.

Наприкінці жовтня, з метою забезпечення безпеки для всіх учасників дорожнього руху, між Вінницькою міською радою та операторами прокату електросамокатів був підписаний меморандум про співпрацю, який має на меті встановити правила користування електричними самокатами.

Як інформує Вінницька міська рада, відтепер, їх швидкість буде обмежена до 20 км/год, а в окремих зонах (парки, пішохідні зони, площі тощо) швидкість електричних самокатів буде обмежена до 15 км/год. Також у цих зонах буде заборонено залишати самокати.

 

Відео дня

Окрім того, була досягнута домовленість щодо облаштування спеціальних місць для ранкового старту електричних самокатів, шляхом нанесення графічних позначок.

«Підписання меморандуму має забезпечити безпеку для всіх учасників дорожнього руху та встановити правила користування електричними самокатами, — каже директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін. — Вкрай важливо зробити так, щоб ті, хто пересуваються електросамокатами не створювали дискомфорт та небезпечні ситуації іншим учасникам дорожнього руху».

Опитування

Як часто ви орендуєте самокати у Вінниці?

У Вінниці, нагадаємо, діє три сервіси оренди електросамокатів. Кожен з сервісів подібний один до одного. Але все ж має деякі відмінності, про які ми й розкажемо.

 

Читайте також:

Електросамокати, ПДР, аварії і суди: що кажуть експерти про двоколісних і чому розводять руками?

Зима близько: у Мінрегіоні нагадали, що має зробити кожен вінничанин

Якщо вимкнули світло. Шість способів, як зарядити мобільний телефон

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Олег Макаров

    Плевать они хотели на своих мужей, и их родителей! А тем более советоваться!
    Я уже насмотрелся тут на это женское фашисткое зверьё, которое деньги украли у мужей воинов ВСУ. Они не понимают, что это МАРОДЁРСТВО, во время военного положения, и боевых действий. И чем это закончится для них!!!
    Ирочка! Эти любимые жёнушки законые и гражданские, оставили без денег, не своих любимых муженьков, лохов - воинов ВСУ, а их родителей! Вот за это и повесят публично, если по хорошему не вернут деньги, туда где брали! Ваше мнение, и мудрый жизненный совет Ирина Владимировна????!!!
    Ирочка! После введения Военного положения, и начяло боевых действий, банковские карточки, должны находиться, только у воинов ВСУ, или их родителей! А невестки и внуки, должны были, просить деньги, под расписку, и зарегистрировать в прокуратуре, что у родителей воинов ВСУ, нет претензий, и они разрешают снять деньги с Депозитов ! И всё! Нет проблем!
  • Сергей Прокопчук

    Як то кажуть-:"Бред сивої кобили ".
  • Дмитро Чернега

    Скоро усі підуть на утилізацію.і який ідіот придумав ось це.
  • Свирид Голохвастов

    І попередню швидкість ніхто не заміряв,і цю не буде,а нове обмеження видали "на гора" щоб створити хоч якусь видимість роботи.)

keyboard_arrow_up