У Вінниці й області розчищають дороги від снігу: вже використали 1441 тонн протиожеледних матеріалів

У Вінниці й області розчищають дороги від снігу: вже використали 1441 тонн протиожеледних матеріалів
  • У Вінниці від учорашнього вечора, 7 грудня, і сьогодні від ранку комунальники розчищають місто від снігу.
  • Водіїв закликають не залишати авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальників.
  • Також продовжують очищати дороги Вінницької області від снігу. 
  • За добу використали 1 441 тонн протиожеледних матеріалів.

Як повідомляє Вінницька міська рада, приблизно з 4.30 ранку комунальники обробляють дороги та тротуари протиожеледними матеріалами та розчищають сніг. Залучили 32 одиниці спецтехніки. Також закликають автомобілістів не залишати авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальників.

З самого ранку працювали комунальні працівники й у житлових дворах. Двірники розчищають двори вінницьких багатоповерхівок: тротуари, доріжки та виходи з під’їздів, а також контейнерні майданчики. Крім того, на прибудинкових територіях працює снігоприбиральна техніка.

Спецтехніка продовжує працювати на і дорогах Вінницької області. Впродовж доби до робіт з розчищення дорожнього покриття від снігу та обробки протиожеледними матеріалами залучили 126 одиниць дорожньої спецтехніки та 141 робітника. За добу використали 1 441 тонн протиожеледних матеріалів. Про це йдеться в дописі «Вінницького облавтодору».

Відео дня

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Вінницькій області повідомляє, що станом на 6.00 на автомобільних дорогах області для ліквідації ожеледиці вони задіяли 95 одиниць техніки та 110 робітників. Працівники служби забезпечують проїзд на усіх основних транспортних артеріях області. Також направили техніку на регіональні та територіальні дороги, де є найбільша засніженість. Працюють по напрямках за пріоритетністю: спочатку обробляються дороги з найбільшою інтенсивністю руху — міжнародні, національні та регіональні. Першочергово протиожеледною сумішшю обробляються аварійно-небезпечні ділянки, спуски/підйоми та перехрестя.

 

Читайте також:

Мікродози мухомора від безсоння і тривог… Вже траплялась на очі інформація про корисну дію грибів?

Повертаючись додому з Авдіївського напрямку, у ДТП загинув волонтер Владислав Поліщук

Троє людей постраждали в автопригодах, які сталися на Вінниччині

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up