Троє людей постраждали в автопригодах, які сталися на Вінниччині

Троє людей постраждали в автопригодах, які сталися на Вінниччині
  • На території Вінницької області та міста Вінниця зафіксували дві автопригоди, внаслідок яких до лікарні госпіталізували трьох людей.
  • Поліцейські Вінниччини встановлюють обставини ДТП.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, одна аварія сталася в місті Козятин між легковим автомобілем марки «ВАЗ-2106» та мікроавтобусом «Fiat».  

Водій «ВАЗ-2106», 71-річний чоловік, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі 38-річній водійці «Fiat». Внаслідок зіткнення автівок водія «ВАЗ-2106» госпіталізували. Пасажири не постраждали.

Друга аварія трапилась на регульованому перехресті по вулиці Покровська. За попередньою інформацією слідства, 52-річний водій «Mitsubishi», мешканець Жмеринського району, рухаючись по Немирівському шосе зі сторони села Писарівка, під час виконання маневру лівого повороту допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen», яким керував 24-річний вінничанин. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водія та 35-річну пасажирку «Volksagen» госпіталізували до медзакладу. 

Відео дня

Траспортні засоби помістили на арештмайданчик. Водії освідувані, вони тверезі. 

Під час досудового розслідування призначили проведення експертиз для встановлення причин аварій.

За даними фактами розслідуються кримінальні провадження за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Читайте також:

Повертаючись додому з Авдіївського напрямку, у ДТП загинув волонтер Владислав Поліщук

«Прошу всіх небайдужих попрощатися з моїм татом» — ідентифікували бійця полку «Азов» Руслана Лемпіцького

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up