У Вінниці не розминулись Peugeot та Land Rover. Пасажирка потрапила у лікарню

У Вінниці не розминулись Peugeot та Land Rover. Пасажирка потрапила у лікарню
Поліція встановлює обставини автопригоди, у якій постраждала 21-річна пасажирка
  • Вчора, 30 січня, близько 13.00 у Вінниці водій автомобіля Peugeot допустив зіткнення з автомобілем Land Rover Range Rover. У результаті аварії пасажирка автомобіля Peugeot отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до лікарні. 

Про про аварію розповіли в обласному главку поліції. За попередньою інформацією слідства, 22-річний житель обласного центру керуючи автомобілем Peugeot на перехресті вулиць Монастирська та Кропивницького не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автомобілем Land Rover Range Rover під керуванням 38-річної місцевої жителька.

Внаслідок автопригоди 21-річна пасажирка автомобіля Peugeot була доставлена до медичного закладу.

Відео дня

Водії освідувані, вони тверезі. Транспортні засоби помістили на арештмайданчик. Поліція призначила ряд експертиз, після проведення яких встановлять остаточну причина аварії.

За фактом автопригоди слідство розпочало досудове розслідування за першою частиною статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Довідка:

За правопорушення, визначене першою частиною статті 286 Кримінального кодексу України, передбачене покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Шановні водії, закликаємо вас дотримуватись ПДР. Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

 

Читайте також:

Аварія на Хмельницькому шосе: водій Skoda врізався у Мерседес

Поліція розслідує обставини трьох аварій, у яких травмувались шестеро людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up