Поліція розслідує обставини трьох аварій, у яких травмувались шестеро людей

Поліція розслідує обставини трьох аварій, у яких травмувались шестеро людей
Поліція розслідує обставини трьох автопригод, у яких травмувались шестеро людей
  • Дорожньо-транспортні пригоди стались третього січня у Вінницькому та Хмільницькому районах області. Один із потерпілих – 15-річний підліток.

ДТП біля Ординців

Перша автопригода сталась близько 11 години неподалік села Ординці Погребищенської громади.

— Попередньо встановлено, що 66-річни водій автомобіля Citroen не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Водії і його пасажири, 31-річна жінка та 34-річний чоловік, госпіталізовані до погребищанської лікарні. Потерпілих деблокували рятувальники.

Аварія в Іллінцях

Друга – в місті Іллінці на вулиці Європейській також близько 11 години.

35-річний місцевий житель, рухаючись заднім ходом на автомобілі Volkswagen, допустив наїзд на 73-річну пенсіонерку. Потерпіла перебуває у травматологічному відділені місцевої лікарні.

Зіткнення біля Мар'янівки

 

У Хмільницькому районі дорожньо-транспортна пригода сталась неподалік села Мар’янівка Жданівської громади о 18 годині. 29-річний водій Renault допустив зіткнення з гужовою повозкою, що рухалась попереду у попутному напрямку. Двоє пасажирів повозки, хлопці віком 18 та 15 років, травмувались. Вони у лікарні.

За усіма фактами автопригод слідчі розслідують провадження, розпочаті за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Довідка:

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Розпочалося, нагадаємо, судове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участі поліцейського. Потерпіла дівчина, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

 

Читайте також:

Смертельна троща біля Кароліни: водій ВАЗу врізався у вантажівку DAF

Шокуюча статистика: з початку року понад 100 людей загинули в ДТП на Вінниччині

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up