Шокуюча статистика: з початку року понад 100 людей загинули в ДТП на Вінниччині

Шокуюча статистика: з початку року понад 100 людей загинули в ДТП на Вінниччині
  • За інформацією управління превентивної діяльності ГУНП області, за 11 місяців поточного року на автошляхах регіону сталась 2717 дорожньо-транспортних пригод, з яких 553 — з потерпілими. У цих автопригодах травмувались 681 людина та 120 загинули.

Як свідчить статистика обласного главку поліцїі, в автопригодах травмуються та гинуть діти. На жаль, у порівнянні з минулим роком кількість таких автопригод збільшилась.

Так, за 11 місяців поліцейські зафіксували 142 дорожньо–транспортних пригод за участі неповнолітніх, в яких 121 дитина отримала травми й 6 загинули.

Відео дня

Причини 

Найчастіше причинами автопригод, що призводять до пошкоджень транспортних засобів, травмування та смертності громадян, є:

  • перевищення безпечної швидкості,
  • порушення правил маневрування,
  • недотримання дистанції,
  • а також порушення правил проїзду перехресть.

Коли найчастіше

У поліції розповіли, коли найчастіше трапляються аварії:

Найбільшу кількість ДТП з травмованими та загиблими поліцейські фіксують у:

  • понеділок і вівторок
  • з 17 по 18 годину.

Правила дорожнього руху

Правоохоронці звертають увагу усіх учасників дорожнього руху – будьте обачними та обережними, безумовно дотримуйтесь правил дорожнього руху.

— Закликаємо батьків обов’язково нагадувати дітям про основні правила пересування тротуарами та пішохідними доріжками, а також значення найпоширеніших дорожніх знаків та розміток, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Наразі через обмеження використання електроенергії унаслідок ракетних ударів на вулицях міста частково вимкнено освітлення. У таких умовах пішоходів помітити складніше.

Щоб убезпечити себе, радимо одягати світлий верхній одяг або чіпляти світловідбиваючі елементи. Таким чином ви будете більш помітними на неосвітлених вулицях.

Бережіть себе та своїх близьких!

 

Читайте також:

Смертельна ДТП: у Вінниці водій на Volkswagen Golf збив пішохода

Смертельна ДТП на Вінниччині: Renault з'їхав з дороги та потрапив у водойму

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up