Аварія на Хмельницькому шосе: водій Skoda врізався у Мерседес

Аварія на Хмельницькому шосе: водій Skoda врізався у Мерседес
  • У Вінниці 26 січня сталася аварія. Про неї йдеться у свіжому випуску програми Ситуаційного центру. Що зафіксували камери відео нагляду, дивіться далі.

ДТП потрапила в огляд камер відеоспостереження на Хмельницькому шосе 26 січня о 14 годині.  Про це повідомляє Ситуаційний центр м. Вінниця.

— Дорожньо-транспортна пригода трапилась на розі Хмельницького шосе та вулиці Трамвайної. Водій автомобіля Skoda, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі автомобілю Mercedes, — йдеться у повідомленні.

Обидві автівки зазнали пошкоджень із матеріальними збитками. До місця події прибули патрульні поліцейські, однак учасники ДТП, все ж, вирішили дану аварії за згодою обох сторін.

Дивіться відео моменту ДТП:

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?21" data-telegram-post="SCzatoryVinnytsia/11192" data-width="100%">

Шановні водії, закликаємо вас дотримуватись ПДР. Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

 

Читайте також:

Поліція розслідує обставини трьох аварій, у яких травмувались шестеро людей

У Гайсині водій Volkswagen обприскав поліцейських газом: що йому за це буде?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ievgen Vasylevskyi

    Там давно потрібен нормальний світлофор і не такий, навіть, як на перехресті з Арабєя, я має бути як на Данила Галицького, з рухом по смугах. Трамвайна вулиця сильно забудована і навантаження на неї буде збільшуватись, відповідно аварійність цього перехрестя буде також збільшуватись.

keyboard_arrow_up