У Гайсині водій Volkswagen обприскав поліцейських газом: що йому за це буде?

У Гайсині водій Volkswagen обприскав поліцейських газом: що йому за це буде?
  • У Гайсині зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху. Під час розмови з поліцейськими чоловік поводив себе агресивно, розпилив газ дратівливої дії та почав тікати. Затриманому загрожує до 5 років в’язниці.

Про це повідомили в обласному главку поліції.

За попередньою інформацією слідства, 40-річного водія автомобіля Volkswagen зупинили працівники групи реагування патрульної поліції за порушення Правил дорожнього руху. Під час спілкування чоловік почав себе поводити агресивно, розпилив газ дратівливої дії у бік поліцейських та почав тікати з місця події.

Відео дня
v class="video-block">

«Автомобіль зловмисника інспектори зупинили поблизу місцевого підрозділу поліції. Чоловік продовжував поводитися агресивно, ігнорував вимоги працівників поліції та знову розпилив у бік правоохоронців газ дратівливої дії.

40-річного зловмисника затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Там він буде перебувати до повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом слідчим відділом розслідується провадження розпочате за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Санкція статті передбачає ув‘язнення на строк до п’яти років.

 

Читайте також:

У Медведівці розбився водій Peugeot, який на зустрічній врізався у Volkswagen

Смертельна троща біля Кароліни: водій ВАЗу врізався у вантажівку DAF

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    Молоді "специ", завжди потрібні виправним колоніям нашої області.

keyboard_arrow_up