У Вінниці на умовах співфінансування заасфальтували вулицю Грохольських

У Вінниці на умовах співфінансування заасфальтували вулицю Грохольських
  • Цьогоріч роботи з асфальтування доріг приватного сектору стартували у середині червня. Днями будівельники завершили ще один об'єкт на вулиці Грохольських. Там постелили 450 м² дороги.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Свіже покриття вже також є на провулку Мистецький (мікрорайон Сабарів) та вулиці Москвіна (мікрорайон Старе місто). Дорожня техніка також працювала на вулицях у цих мікрорайонах: М. Заньковецької, Панаса Мирного та на пров. 1-й Трамвайному.

 

Відео дня

Такі капітальні ремонти відбуваються за програмою співфінансування.

Як розповів директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк, для розвитку інфраструктури приватного сектору проводять певний обсяг робіт щороку.

— Крок за кроком ми розвиваємо інфраструктуру в різних куточках нашого міста, щоб люди почувалися комфортно, — сказав Юрій Семенюк.

Довідка: щороку у Вінниці проводять певний обсяг робіт для розвитку інфраструктури приватного сектору: прокладають мережі водопостачання та каналізації, асфальтують дороги. Торік за програмою дольвої участі заасфальтували 11 вулиць у приватному секторі. Цьогоріч таких об'єктів буде 17.

Нагадаємо, закінчився капітальний ремонт перехрестя Оводова та Коріатовичів. Тут вже зробили кільцеву розв’язку та розділили транспортні потоки острівцями безпеки. А світлофори повністю забрали. 

 

Читайте також:

У цей день вітайте школярів та Тимофіїв. Історія, прикмети та заборони 1 вересня

«Пам'ять про трагедію має залишитись». Батьки 18-річної Саші розповідають про свій біль

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up