У Вінниці мотоцикліст не розминувся з Hyundai, а водій на Renault врізався в Skoda

У Вінниці мотоцикліст не розминувся з Hyundai, а водій на Renault врізався в Skoda
Поліцейські Вінниці розпочали кримінальні провадження за фактами ДТП, у яких постраждали двоє людей
  • За вихідні у Вінниці стались аварії за участі автомобіля та мотоцикла й зіткнення двох автомобілів.
  • Слідчі встановлюють обставини та причини ДТП.

У суботу, 25 лютого, ДТП  у місті Вінниця сталася близько 19.18 на Хмельницькому шосе в напрямку вулиці Данила Галицького.

В обласному главку розповідають, що водій мотоцикла Forte 250 допустив зіткнення з автомобілем Hyundai Accent, який зупинився в лівій смузі попутного напрямку руху й очікував дозволяючого сигналу світлофора.

Відео дня

Внаслідок аварії постраждав 29-річний житель Чернівецької області, який керував мотоциклом. Потерпілого госпіталізовано до медичного закладу. Водій легковика не постраждав.

У неділю, 26 лютого, близько дев'ятої години вечора 22-річний вінничанин, водій автомобіля Renault Clio, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Skoda Octavia під керуванням 32-річного жителя Вінницького району.

Внаслідок автопригоди водій автомобіля Renault Clio госпіталізований до лікарні.

Поліція призначила ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні обставини аварій. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик. Кермувальники освідувані, вони тверезі.

За цими фактами слідчими розпочато досудові розслідування за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Довідка:

Санкція статі передбачає обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція звертається до учасників дорожнього руху з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, дотримуватись швидкісного режиму, не вдаватися до ризикованих маневрів на дорозі. Від цього залежить життя та здоров’я учасників дорожнього руху.

Читайте також:

Смертельна аварія в Вінниці: водій на Volkswagen Touareg збив пішохода

Смертельна аварія: водій на Peugeot врізався у вантажівку на зустрічній

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up