У Вінниці мітингували проти «свавілля патрульної поліції». Під суд привели козу

У Вінниці мітингували проти «свавілля патрульної поліції». Під суд привели козу
  • Біля Апеляційного суду розпочалася масова акція у підтримку Дмитра Вороновича, який сьогодні оскаржує одну з постанов, що склали на нього патрульні.
  • Дмитро — водій водієм «Renault», якого патрульні поклали обличчям в асфальт біля Київського мосту. Через цей інцидент мітингують також проти «свавілля патрульної поліції».

Сьогодні Дмитро в апеляції оскаржуваттиме одну з постанов, складених на нього патрульними. Розгляд почнеться об 11:30. Мітинг зібрався на підтримку водія, бо до цього у міському суді Вороновичу оскаржити постанову не вдалося.

Читайте також:

  • «Копи» поклали водія обличчям в асфальт. Шість питань про ситуацію

    Відео дня
    /li>

«На його місці може опинитися кожний з нас», — писав на своїй facebook-сторінці один з організаторів акції, лідер вінницького «Дорожнього контролю» Володимир Затайдух.

Активісти сказали, що козу купили. Після акції планують залишити, щоб брати її на майбутні мітинги
Смітник також був новенький
Коза не надто довго була на асфальті. Її прив'язали до дерева у затінку
Суддя Ковальчук приймала рішення у першій інстанції. Вона оштрафувала Дмитра за непокору.

Пригадайте як проходив суд у першій інстанції:

Сьогодні, в апеляції, суддя заслухала пояснення Вороновича та його захисника Валерія Палія. Свідками були патрульні, які складали протоколи на Дмитра. Рішення ще не прийняте - засідання перенесли на 1 червня. Завтра чекайте повний репортаж з суду.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Знание - сила

    Сразу видно что коза не патриотка, сине-красный на голове? По-мойму все украинцы должны ходить в "жовто-блакитному одязі".
  • Юрий Гуд

    Барани привели козу)) Зоопарк!
  • Anonymous

    Напевне неймовірно тяжка справа для судді сьогодні. Побачити у діях водія злісну непокору, коли люди вдираються до твоєї машини, а потім ти отримуєш коліном у спину.  Якась дуже дивна вінницька демократія. Навіщо "новим" поліцейським обовьязки? Залишіть їм лише права..., хоча б для захисту магазинів РОШЕН нашого гаранта.

    http://kyivtime.co.ua/u-merezhi-pokazaly-kogo-zahyshhala-politsiya-pid-chas-pogromu-na-bazari-na-lisovij-video-26307/

    Все на що здібні українські силовики, це лупцювати своїх громадян, під "НЕПОКОРУ", та створювати комедії на зразок теракту- замах на життя журналіста Бабченко, та вбивство ще 30 людей. Чому так "скромно"

    30, пані силовики? Не змогли більше згадати людей які готові з вАМИ ПІДТРИМУВАТИ "БАЙКИ ПРО ПАТРІОТІВ" ?

    Людина пропонує вигнати американців. Це не можливо. Без їх грошей, та цінних порад нас чекає або поглибшення злиднів, (вінницька команда не привикла створювати, вони звикли розподіляти, та контролювати), або новий майдан невдоволення, та нова команда "сказочников".  Фото у NY  трішкм утопічне. Взуття американцям своєю працею чистить не пан Порошенко, а 99% населення України. І рішення сьогодні суддя не прийняв лише за того що не знає кому чистити взуття йому та нам за рік два. у Рішенні не буде правовим , а банальна ставка на наступну владу

  • Юрий Бондарук

    Український суд самий "справедливий" суд в мірє! Корумповані судді зубами тримаються за свої місця, бо заплатили за них. Тільки "шмайсер" допоможе їх люструвати!

    З.А.Глядач reply Юрий Бондарук

    Аби ще тебе хтось люстрував.

    Юрий Бондарук reply З.А.Глядач

    о...я бачу, що чмошника причетного до корупції)))) фамілію і координати в студію!

    З.А.Глядач reply Юрий Бондарук

    Чмошник-твій тато. Бо своєчасно не вийняв члена.

    Юрий Бондарук reply З.А.Глядач

    анонім? аноніст))) один ...представся "гладач" і фото вистав, чого тявкаєш з під кроваті?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up