У Гайсині водій вантажівки збив пішохода. Потерпілого госпіталізували

У Гайсині водій вантажівки збив пішохода. Потерпілого госпіталізували
Поліція розслідує обставини ДТП за участі вантажівки та пішохода
  • У місті Гайсин водій вантажного автомобіля Iveco здійснив наїзд на пішохода, який рухався по проїзній частині дороги. Потерпілого госпіталізовано до лікарні.

В обласному главку поліції розповідають, що водій вантажного автомобіля Iveco, 51-річний житель Житомирської області, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішохода, який рухався по проїзній частині у попутному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 63-річного місцевого жителя госпіталізовано до медичного закладу. Водій освідуваний, він тверезий. Автомобіль помістили на арештмайданчик.

Відео дня

Поліція розпочала досудове розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Довідка:

За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Станьте помітними в темноті

Через обмеження використання електроенергії внаслідок ракетних ударів на вулицях міста частково вимкнено освітлення. У таких умовах пішоходів помітити складніше.

Щоб убезпечити себе, радимо одягати світлий верхній одяг або чіпляти світловідбиваючі елементи. Таким чином ви будете більш помітними на неосвітлених вулицях.

Бережіть себе та своїх близьких!

 

Читайте також:

Смертельна аварія: водій на Peugeot врізався у вантажівку на зустрічній

Смертельна троща в Писарівці: водій кросовера врізався у вантажівку. Двоє людей загинули

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валентина Бабич

    Якби ж то водії ще знали де і коли і як придумають пішоходи переходити дорогу і як кому задумається рухатись проїзжою частиною....чому наказують водіїв? ...лишають права кермування ,можливо наказати б того пішохода
  • Татьяна Мудрак

    кажуть винен водїй а щож пїшеход дорога не освїтлена на постраждаломуне було жилета йшов у напрямку руху одїтий у чорне то подумайте  хто винен да ще їрух машин  а дорога то їне дуже широка  тож поду майте не завжди виннї волїї
  • Світлана Морозова

    Божої опіки Вам.

keyboard_arrow_up