Снігопад у Вінниці: вулиці та дороги прибирають десять одиниць техніки

Снігопад у Вінниці: вулиці та дороги прибирають десять одиниць техніки
  • У департаменті комунального господарства та благоустрою зазначають, що комунальники посипають протиожеледною сумішшю вулиці, дороги та зупинки громадського транспорту. Крім того, працюють і на дворових територіях.
  • Водіїв закликають подбати про паркування, щоб снігоприбиральна техніка могла проїхати без перешкод.

Комунальні служби почали прибирання міста від снігу. До роботи залучили 10 одиниць спецтехніки, розповідають у департаменті комунального господарства та благоустрою міської ради.

На дорогах та у дворах

Аби на дорогах та вулицях не було ожеледиці, комунальники посипають протиожеледною сумішшю вулиці, дороги та зупинки громадського транспорту. На дворових територіях теж працюють комунальні працівники, додають у департаменті житлового господарства міської ради.

— З самого ранку близько 300 двірників працюють над розчищенням тротуарів, проходів, під'їзних шляхів, — розповідає директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман.

Відео дня

Учора, 20 листопада, на прибирання прибудинкових територій також вийшла 21 одиниця техніки.

Водіїв закликають подбати про паркування

У режимі 24/7 ефективна команда фахівців спрямовує зусилля на вирішення важливих питань життєдіяльності громади, а ремонтні бригади комунальних підприємств завжди готові відреагувати на будь-які аварійні випадки на мережах.

— Просимо водіїв залишити автівки вдома, не створювати затори й подбати про паркування, щоб снігоприбиральна техніка могла проїхати без проблем. А пішоходів закликаємо не забувати про світловідбивачі на одязі, — сказав начальник відділу утримання об’єктів та благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.

Сьогодні, 21 листопада, в Україну завітає новий південний циклон, що принесе опади та рвучкий вітер. Детальніший прогноз у Вінниці дізнавайтесь далі.

 

Читайте також:

На Вінниччині сьогодні застосують планові відключення світла. Чи буде блекаут?

Вінницькі військові підняли синьо-жовтий прапор у Благодатному на Херсонщині

Мешканка Павлівки народила малюка-козака вагою понад п’ять кілограмів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Коля Чубатюк

    Где комунальщики, на дорогах гули льда   за два дня не видел ни одной снегоубирающей или посыпающей реагенты техники, а деньги из бюджета налогоплательщиков  выделяются 💰

    Ганьба !

    Тыдыш reply Коля Чубатюк

    Вивчи українську мову, ботяра.

    І розкрий очі.

    Техніка працює. За два дні по Гніванському шосе бачив одиниць 8, як працювали.

keyboard_arrow_up