Смертельна ДТП біля Універмагу: водій Lexus збив на переході чоловіка

Смертельна ДТП біля Універмагу: водій Lexus збив на переході чоловіка

Сьогодні, 11 грудня 2018 року, у Вінниці сталася аварія за участі пішохода та автівки. У соцмережах виклали фото та подробиці.

ДТП сталася біля Універмагу на в’їзді на Хмельницьке шосе. На пішохідному переході водій Lexus  збив чоловіка.

Свідок Костянитин повідомляє, що чоловік лежить обличчям вниз.

— Людина обличчям вниз. Не рухається. Біля нього рюкзак з помаранчевими вставками, — зазначає вінничанин.

Відео дня

На жаль, чоловік не вижив.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції.

— За попередньою інформацією, загиблим виявився 46-річний чоловік. Він переходив дорогу по пішохідному переходу та потрапив під колеса «Лексуса», яким кермував 55-річний водій. Кажуть, що водій не встиг загальмувати,   — розказує журналістці «20 хвилин» прес-офіцер вінницької обласної поліції Анна Олійник.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Наразі проводять першочергові слідчі дії. 

За словами Олійник, водія повезуть на освідування. За зовнішніми ознаками, він був тверезий.

Варто зазначити, що будівельники встановили паркан біля самого переходу. 

— Водій однозначно винен. Але... Отой металевий паркан, що підходить до самісінької проїжджої частини, повністю позбавляє можливості пішохода побачити машину, так само і водієві не дає побачити пішохода. Так що частина провини на тих, хто так встановив паркан, — зазначає вінничанин Олександр Вдовиченко.

— Я сам вчора проїжджав і ще подумав... «Який мудак так поставив паркан».  Довелося мало не зупиниться перед переходом, щоб безпечно проїхати. Водій «Лексуса» мабуть не подумав про це і не встиг пригальмувати перед переходом, хоча і повинен був, — коментує наш читач.

Дивіться фото з соцмереж:

Нагадаємо, вчора, 10 грудня, у Вінниці по вулиці Князів Коріатовичів біля військового санаторію сталася аварія. Чоловіка забрала швидка допомога. Дивіться фото з місця ДТП.

Читайте також:

П’яна вінничанка на Renault врізалась у стовп та потрійна ДТП на Келецькій: відео за понеділок

На місці смертельної ДТП біля «Універмагу» планували зробити «лежачих поліцейських»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (188)
  • Ольга Мигдаль-Литвиненко

    Упішохода залишилось 3 дітей
  • Антон

    Совпадєніє? Нє думаю...

    Четкий Макс reply Антон

    Це не цей лексус збив, подивись уважно на фото, в них різні діски на колесах, і різні решітки з переду на капоті, де сам знак L ( Lexus ).

    В цих двох Лексусісів співпадає, лише одне, що за кермом обох машин, були -👉 БИДЛО ВОДІЇ.

    Олексій reply Четкий Макс

    У цього скло тоноване. Проте, навіть якщо і різні, ця машина — діагноз тупизні.

    Юрий Бондарук reply Олексій

    ) хлопці, заздріть мовчки, а то жовч заллє... (у мене немає Лексуса і ніколи не було, але гидко читати Ваші коменти)

    Олексій reply Юрий Бондарук

    Ой не треба. Якщо взяти пересічного водія, скажімо, на шкоді фабії та власника бмв х5 — різниця у інтелекті між ними буде колосальна. Я другого водієм навіть не називав би...

    Юрий Бондарук reply Олексій

    ...виходить, з твоєї логіки, що на "жигулях" і "тавріях" самі сумлінні водії? Чим меньше авто коштує, тим правильніший водій?

    Порошок reply Антон

    Точно, мавпа за кермом. Збив пішохода виїхавши на зустрічну смугу...хотілось би взнати ім'я інспектора хто видав йому водійське посвідчення. Може це той інспектор що його захищав, мєнтяра малолєтній на ТСН

    Сергій Іващук reply Порошок

    Той малолетній мінтяра ще не родився, коли йому права давали, ти філософ інтелегентний... грай дома ігри і мовчи
  • truemalay turemalay

    А шо там за забор ебаный???? Водила не увидел что кто-то к дороге идет, видимо не успел среагировать вот и весь детектив.
  • Жора

    Столько комментов  ,было лень читать,но оказывается есть в этих комментах и фото с номером.....

    Антон reply Жора

    Тот же самый Лексус, что в июне на Космонавтов через свежий  газон ездил и которого искали и нашли...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up