ДТП на Коріатовичів: водій Mitsubishi збив чоловіка. У сторону центра величезні затори

ДТП на Коріатовичів: водій Mitsubishi збив чоловіка. У сторону центра величезні затори

Сьогодні, 10 грудня 2018 року, у Вінниці по вулиці Князів Коріатовичів біля військового санаторію сталася аварія. Чоловіка забрала швидка допомога. Дивіться фото з місця ДТП.

Аварія сталася близько пів на шосту годину вечора.

Водій сірого Mitsubishi збив чоловіка. Свідки кажуть, що потерпілому років 50. Відомо, що його забрала швидка допомога.

За словами очевидців, чоловік перебігав дорогу.

Відео дня

— Удар був настільки сильним, що у чоловіка аж злетіло взуття. Після удару бідолаха навіть не поворухнувся. Швидка забрала та поїхала. А на місці аварії валяється й досі пакет з продуктами, — розказує свідок ДТП.

На місце приїхала слідчо-оперативна група. Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Про їх попередні результаті ми повідомимо згодом.

Станом на 18 годину по вулиці Коріатовичів у сторону центра утворився затор. Тож, краще об'їхати іншою дорогою. Дивіться фото з місця ДТП:

Варто зазначити, що з 28 листопада 2018 року, на виїзді з Вінниці стоять патрулі поліції. Як зазначають у міністерстві внутрішніх справ, всі підрозділи переведені на посилений варіант несення служби.

Читайте також:

Найпопулярніші нові авто, як справи з новим розмитненням та тест-драйв: огляд автоновин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (44)
  • Вася

    Что-то неправильно получилось.

    Была улица Свердлова  -были пробки.

    Приняли радикальные меры  - переименовали.... Так откуда же снова пробки?????

    З.А.Глядач reply Вася

    Погано перейменували. Не на того,що потрібно.

    Вася reply З.А.Глядач

    Мабуть, мабуть... У березні знов спочнеться перейменуваня
  • Юрий Бондарук

    Що значить постраждалий "немає претензій"? Зате в водія вони є і МАЮТЬ БУТИ!!! Як воно суне де хоче і спричиняє пошкодження автомобіля, то МАЄ ВІДПОВІДАТИ матеріально!!! Тільки так ми навчимо пішоходів дотримуватись правил перехода дороги!!!

    З.А.Глядач reply Юрий Бондарук

    ПІДТРИМУЮ! Хоч я і 100% пішохід.
  • Roman Lavrenchuk

    Пенсіонер  хоть  и виноват. Но претензий не имеет. Жалко обох главное что  жыв.и сильно не пострадал.
    А тем кто умничает скажу сами небойсь только по зебре ходите и ниразу не нарушаете.
  • Марина Гондзель

    Пенсионера жалко, лежит в больнице , и водителя тоже жалко,изнаю одно что пешеход написал отказ что водитель не прав, а водитель умничка не убижал и поехал в больницу и купил лекарства. Дай Бог чтобы ето ситуация стала на свои места)

    З.А.Глядач reply Марина Гондзель

    Добре,що в лікарні,бо зазвичай,коли злітає взуття,то удар буває смертельним.

    Ирина Прокопенко reply Марина Гондзель

    Марина Гондзель умничка и пенсионер, что адекватно оценил ситуацию и понял, что сам виновен

    Юрий Бондарук reply Ирина Прокопенко

    был бы "умничка", не попал бы в такую ситуацию
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up