Поліція з автоматами: у Вінниці розставили посилені блок-пости

Поліція з автоматами: у Вінниці розставили посилені блок-пости

Сьогодні, 28 листопада 2018 року, на виїзді з Вінниці стоять патрулі поліції. Як зазначають у міністерстві внутрішніх справ, всі підрозділи переведені на посилений варіант несення служби.

«Я звертаюсь до патріотів України - зосередитись на протидії зовнішньому ворогу і не втягуватися у внутрішнє протистояння», - заявив глава МВС Арсен Аваков.

Він дав доручення Державній прикордонній службі України, Національній гвардії України, Національній поліції України та Державній службі України із надзвичайних ситуацій перейти на посилений варіант несення служби, повідомляють у вінницькій обласній поліції.

— Посилені пости поліції працюють у Вінниці та перевіряють транспортні засоби на предмет перевезення заборонених предметів, перевіряють автомобілі, чи вони не є в угоні. Перевіряють підозрілих осіб, чи вони не знаходяться у розшуку, — розказує журналістці «20 хвилин» прес-офіцер вінницької обласної поліції Анна Олійник.

Відео дня

За її словами, це превентивні заходи з метою виявлення правопорушень та забезпечення  правопорядку на території Вінниці та області, недопущення погіршення криміногенної ситуації.

— Це не в зв’язку з введенням воєнного стану. Пости організували в зв’язку з тим, що поліція працює в посиленому режимі несення служби. Що стосується воєнного стану, якщо ми отримаємо доручення від військових або влади  – ми виконаємо їх. Але ці заходи направлені на посилену безпеку в області та попередження правопорушень, — зазначає Олійник.

Станом на сьогодні, 28 листопада 2018 року, на виїздах з Вінниці стоять посилені патрулі поліції. Ось фото з Хмельницького шосе:

Варто зазначити, у соцмережах повідомляють про блок-пости на Немирівському шосе.

Читайте також:

Воєнний стан на Вінниччині: Коровій розказав, як готується регіон

Воєнний стан на Вінниччині: оприлюднили список лікарень для допомоги військовим


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (80)
  • Задунайский Торонтуй

    Ой смешные... Вы себе представляете, что такое блок пост в стране с военным положением? Мешки, блоки, амбразуры, пулеметчик за пулеметом глаз не сводит с дороги.

    А тут три гуся как на выставке: берите нас голыми руками.

    Вася reply Задунайский Торонтуй

    Я вас умоляю....

    Блок пост нацеливается в сторону вероятного противника.  Положение объявили, а с противником ещё не определились.

    Не всё сразу - время до 30 декабря ещё есть.
  • Олексій

    По законом військогово часу, сфотографовані підрозділи поліції та МВС можуть бути приводом, щоб газетку прихлопнули. Фільтруйте, що публукуєте. Замініть фото, і не експерементуйте з долею, бо потім у вас хто завгодно буде винен, і Порошенко, і Гройсман, а а самих то рильце у пушку.

    Вася reply Олексій

    А фото Главнокомандуючого?  Теж таємне? А поміж іншим, його скрізь друкують...

    Здається мені, що вибори на носі...

    Задунайский Торонтуй reply Олексій

    Важно так сказал...
  • Стяглик

    Які нахрен посилені. О 22.00 вже нікого ніде немає

    Pavlishin Sergey reply Стяглик

    цієї ночі в 01.00, в сильну заметіль, в одному із райцентрів були, зупинили,  та перевірили що в салоні та багажнику
  • 12345

    По телебаченню просили не постити у соціальних мережах та інтернеті місця розташування блокпостів, а тут вся інформація і навіть фото тих хто на посту стоїть...

    Вася reply 12345

    та ми ж по приколу.

    Ми ж не заради шпігунства.

    Ми ж патриотиччно, а не аби як

    Тим більш - хтось з героїв ато чітко та прозоро казав - українська мова - закад до перемоги...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up